Prý v NSR jsou mezi stranou ZELENÝCH nedostatečně vzdělaní pro výkon funkce.

Udivuje mne ta naše národní malost ČR. Pochopit že vládci v NSR dobře vědí co dělají pro ekonomickou prosperitu NSR. A tím je. Zelený úděl. Tento fenomén bude rozhodující na prosperitu celé Evropy včetně České republiky. 2022..

Konečně si musíme přiznat že náš vliv ovlivnit globální ekonomický vývoj je minimální. Je to dáno i úrovní našeho školství které je vlastně takovým komunistickým skanzenem. Pořád převládá mentorování od stránky ke stránce.

Místo toho aby jsme žáky vedli k tvůrčímu pochopení a zájmu o daný předmět. Většinou převládne stránka 25 až 30. Zítra zkoušení či písemná práce. Tragédie.

Taky se musíme podívat zda naše děti které jsou nadané...tvůrčí..geniální..mají dostatečný inkluzivní přístup ze strany pedagogů. Proto je nutné podpořit náš vzdělávací proces v rovině 21. Budoucí   úkol nové vlády České republiky 2022. Vzděláním. K ZELENÉ ENERGII. K úsporám.

Závěr:

Každému je asi jasné že bez určité změny v přístupu ve spotřebě energii či surovin.  Kterých je nedostatek a budou tvořit značný podíl na inflaci.

Což se projeví i na životní úrovni v celé Evropě i USA. Proto Zelený uděl má za cíl dosáhnout změnu technologické výroby k obnovitelné udržitelnosti.

Tím je zajisté VVI 04. Základem by mohla být fotovoltaika se státním příspěvkem  která bude na každém domě 5 kw něco spotřebuje domácnost zbytek se dodá do sítě. V noci ze sítě se dodá do domácnosti. Význam je v tom že v noci je energie více zbytné.

NSR má 83 mil. obyvatel.

ČR 10 mil.obyvatel NSR má cíl (jede bez atomu a uhlí). My ČR chceme atom i uhlí.

Někde se stala chyba! 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 27.12.2021 21:00 | karma článku: 11,29 | přečteno: 778x