Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

kikulin

24. 9. 2009 7:47
Případ pro psychiatra

Když přehlédnu 89 chyb v interpunkci souvětí a stylistický chaos, pak tohle stojí za shrnutí. Otázka zní: Kdo je tada ten hloupý?

• hloupí občan • rozpočtem se neustanový • politikům vyhovuje ... informovanost

• Uhde (spisovatel a ministr kultury), Havel (prezident a dramatik), Dubček (v té době po smrti) nadirigovali socialisticko-komunistický privatizační scénář. • nový moci - páni

• dospělí občan • Hovg

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 9. 2009 10:07
Re: Případ pro psychiatra

Zdravím,kikulin. Dost jsi mě chyběl s tvoji ostrou kritikou to mám rád!;-D Jinak souhlasím že jsem uvědomělí občan zkorumpovaného státu, zároveň přijmi moje poděkování, za součet, ale určitě jsi se spletl je jich ohodně víc než uvádíš!!

Tvůj občan vyspělé demokracie.R^

Stanek (Fanuel)  ;-)

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

23. 9. 2009 19:26
Musím souhlasit s bublanem.

Pokud lidé nadále volí zločineckou KSČM, extrémně levicovou ČSSD, levicovou ODS nebo extremistickou stranu zelených, tak bohužel věci nebudou lepší.

I když je pravdou, že v posledních volbách 25 % těch co volilo, volili neparlamentní strany.

Ovšem tlak levicových multikulty  médií podávajících skreslený obraz světa je drtivý.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

23. 9. 2009 20:12
Re: Musím souhlasit s bublanem.

Zdravím, budiž nám útěchou, že bez vyspělé demokracie nic nezvládnou a ani nemůžou. Ten rozpočet je jen o tom, aby měl stát na svoji režii, včetně poslanců,senátorů a státní nububřelé socialistické byrokracie.

To je je jich cílem, to je jejich zájmem!! ;-D

 Ale rozpočtem se neustanový vyspělá demokracie ( doktorka), jako nástroj, který atd. To, že média jsou ve vleku(socialistické) politiky je jasný už z podstaty jejich zájmů atd.  Buďme v klidu, bez vyspělé demokracie a lidu, kteří když to to ve volbách neodsouhlasí tak není možná žádná změna jak na poli ekonomiky tak  i na poli politiky.;-) Stanek (Fanuel)V

   

0 0
možnosti
I

ivabublan

23. 9. 2009 18:50
"Proč z nás dělají politici hlupáky?"

Na to je velice jednoducha odpoved. Oni z nas hlupaky nedelaji, my jsme hloupi!!  - kdyz je opakovane volime a vse jim tolerujeme.

0 0
možnosti