Proč ,,NE" socialismu a komunismu.2011

Každého z nás něco trápí, každého z nás něco rozčiluje. Společným jmenovatelem všech problému ve společnosti je společný systém státu (sociální...socialistický stát) a jeho bohatství (chudoba lidu). Co a nebo lépe řečeno. Jaký je zde systém ,,státu." No přece je zde socialistický 1960-61 stát. A stát opětovně přejmenovaný  sociální stát 1989. Podstata socialismu a neokomunismu je zde stejná. Ehm, jaká pak je to taškařice. No a co se bohatství lidu i státu týče??? Tak je nabíledni, že jsme v dluhové pasti a to jak státu tak i lidu. Stát na svůj základní provoz nemá tak se neustále zadlužuje a lid se svými malými výplatami se zadlužuje také.  Co z toho asi může být??. BÍDA..SVRAB ..NEŠŤOVICE a blinkání!!!§§§

                                                  Proč ,,NE“ =  socialismu a komunismu

Každý den popisujeme jevy, které nás více, či méně slušně řečeno rozčilují. Kdysi jsem se rozhodl, některou z daných problematik sledovat a zjistil jsem záhy, že ty jevy nestačí jen popisovat.

 

To znamená neskutečný, každodenní  ,,bordel“ (někomu to vyhovuje) ve společnosti a ve vedení státu. To by opravdu, ale opravdu bylo  málo. Prostě je evidentní, že po několik desetiletí se nic konkrétního nevyřešilo od socialismu k vyspělé demokracii= 1945-1968-2011 (reformy, perestrojky,) a  nemůže ani vyřešit. Právě naopak!!  Otravuje se nám život každičký  den tím. Že  neskutečný  ,,socialistický“ i  pseudokomunistický bordel trvá déle.

Tak je zřejmé, že se s ním dříve, či později naučíme (naučili) žít. Ke škodě ,,státu i lidu.“ Každý z nás by si jistě uměl představit, mít pěkné tučné konto a pěknou slušnou životní úroveň, jakou mají tam kde nevládne socialismus a komunismus. A i když je tam přítomen (socialismus, komunismus) tak jenom proto, že ten stát je bohatý a založený na univerzálních občanských i lidských právech

Závěr:

Je bezpodmínečně nutné si uvědomit, že společenské i občanské zkušenosti jednotlivých občanů ovlivňují nepřímo každého z nás.  V našem myšlení i uvažování. Je to jednoduché k pochopení! Ono rychle řečeno: ,,Příklady“ (dobré) táhnou!  Co si ale počít s tím socialismem a komunismem, který je podstatou  ,,Zla.“  Každý jistě z nás dobře ví, co to byly ty 50….. sátá léta a hlavně ss. Hitlerova a ss.Stalinova genocida celých národů ve jménu nacionálního socialismu a komunismu 1918- 1945-2011.    

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 15.6.2011 11:43 | karma článku: 12,18 | přečteno: 1474x