Přestaňte okopávat policii-armádu..neschopní politici!! 2011

Policie, armáda se dnes dožívá neradostných dnů. Stát popírá svoje nejzákladnější funkce a nezajištění financí v armádě i policii, znamená nástup byrokracie, rozšiřování kriminálního prostředí. A následné propojení byznysu s politikou je tak normální, že už nikoho na západ od našich hranic nic neudiví viz.  ODS +Top 09+ (WW=ABL). Natož krádež za bílého dne péra. Neschopného, ale všeho schopného.. prezidenta ss. Klause v Chile u Piněry.   

                             Policie a armáda není a nebude otloukánek.

 

Stát a jeho funkce se mění dle požadavku vládnoucí vrstvy. Funkce státu a jeho základní členění je v obsahu zajištění---- vnitřní i vnější bezpečnosti, včetně kontroly hranic. To nabývá na významu ve spojitosti se spokojenosti lidu a zajištění ochrany jejich univerzálních  občanských i lidských práv.

Jiná právní ochrana je daná  v otrokářském systému, prvobytně -pospolné společnosti, monarchii, demokracii, sekulárním systému, či teokracii.

Lidstvo prošlo mnoha válkami, mnoha revolucemi a přesto se bezpečnost lidu odvíjí  od zájmu vládnoucí skupiny, která soutěží o moc. Proto se zde bavme  o systému řízení státu v demokracii a jejich politických stran, které by měly pracovat jen v zájmu lidu v Bohemia.cz-- 2011.

                                     Jak dál v naplnění práv i povinností policie…armády!!

1)

Policie…armáda….zvláštní služby jsou od toho, aby mohly naplnit, plnit plynule bezpečnost ,,STÁTU“…lidu ve státních hranicích. Ve zvláštních případech i mimo vlastní hranice státu. Hlavně ve smyslu demokracie a ústavnosti státu ve vyspělé demokracii, vně i vnitřně státu.Je nutné doplnit… vybudovat síť informátorů v kriminálním  prostředí.To neznamená, že se celý národ pozavíráL((.

Bez peněz nelze obdržet moderní technologie, které na oplátku zase šetří peníze. Na druhou stranu je i velmi důležitá motivace(finanční) ozbrojených složek státní moci ve prospěch státu---lidu. Od státní politické vládnoucí moci , se očekává, že na práci bude  nezbytně, nutně vytvářet klid bez zbytečných politických zásahů.

2)

Policie i armáda, která je bez peněz (zajištění všech nezbytných úkonů) způsobí, korupci a nemožnost řádně dohlédnout na ústavnost….právní systém!!

Všichni se tedy dnes a denně potýkáme s deficitem peněz!! Stát a jeho politická garnitura neumí stát vést, neumí tvořit KAPITÁL a když ho začíná tvořit, tak jen na účet státu a jeho lidu v jeho neprospěch.

3)

To se hlavně projeví v nedostatku volných prostředků, jinak řečeno stát je zadlužen a žije jen z dluhů. Že to je nesmírně nebezpečné hlavně pro lid je evidentní. Ochrana státu i lidu spočívá v tom, že nebudeme okopávat policii, armádu a další pomocné složky, jako jsou zdravotní služby rychlé pomoci, či hasiči, ale že vytvoříme stát na který budeme hrdí. Jako za dob obrození!!

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 18.4.2011 9:15 | karma článku: 8,09 | přečteno: 831x