Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

el-lobo

22. 6. 2011 16:51
Pane Staňku,

chápu vaše rozhořčení a dá se říct, že se s ním ztotožňuji - tedy pokud se mi podařilo správně rozluštit podstatu vašeho článku. Dovolím si dát vám radu. Když něco napíšete, neposílejte text do blogu hned. Nechte ho chvíli odležet a pak se na něj zkuste podívat očima někoho jiného, člověka, který jej bude číst na webu. Vy nejspíš víte, co jste chtěl napsat, ale vaše texty působí na čtenáře zmateně, je na nich vidět, že jsou sesumírované narychlo, aby užuž byly venku, jsou takové puzené, udýchané, vaše argumentace je taková náhodná, roztrhaná, těkavá. A ještě něco: pokuste se před umístěním na web - samozřejmě v mezích, které vám dovoluje vaše znalost české gramatiky a stylistiky - opravit ve svých textech alespoň ty nejnápadnější chyby. Věřte mi, můžete mít stokrát pravdu, ale když váš článek vypadá jako kdyby... no, řekněme, když vypadá jak vypadá, pak je mi líto, ale působí dosti nedůvěryhodně, leckdy i směšně.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

25. 6. 2011 17:15
Re: Pane Staňku,

Zachycení skutečnosti a dějů je osobní styl každého.;-) Co se týče pravopisu ??? Je to svým způsobem  záměr asi jsem dislektik;-D  (důkazní břemeno...nouze) :))

Závěr:

Ať to čtu z leva, či z prava je to pořád stejný. ;-)

Jinak dík za radu V

0 0
možnosti
HP

rpain

21. 6. 2011 22:08
Pozoruhodné...

Už dlouho jsem nečetla takovou slátaninu bez hlavy a paty, plnou jen hloupé zloby... a pravopisných chyb.

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik