Pražský hrad patří katolické církvi a věřícím v Bohemia.cz 2009.

To mi jsou novinky ve státě, kde má platit vyspělá demokracie a za dvacet let by snad nějaké povědomí o zločinnosti socialismu a komunismu na území státu od roku 1943 až 2009 včetně Benešových dekretů by mělo být ne? Jako základ pro nástup genocidního režimu únor 1948 viz. Ďáblický hřbitov a děti pohřbené občankám co byli ve výkonu trestu (politické Solferno).  F U J.  

Stát , který se nevyrovnal se socialismem  s komunismem  a  už vůbec ne s demokracii  chce kázat o morálce a pseudo-vědci mají v zásobě přirovnání, které se nedájí s ničím přirovnat ve smyslu oni okolní národové. Co je nám potom? Co okolo nás!! U nás je socialistický bordel jinak si není možné vysvětlit , jak někdo v demokracii  a  ve státě, kde mají platit  občanská i lidská práva se chová vzpupně a demagogicky hájí co se nedá uhájit  ( zbytnělou byrokraci a socialismus v právním řádu) . Jsem přesvědčen ,že dr. Husák ve světle návodu a ústupu k samostatnosti Slovenska  si byl vědom nemožnosti socialismu tak jak ho praktikovalo RVHP. Husáka   zajímalo prosadit   samostatný stát Slováku. Husák by provedl odluku státu od církve , protože mu to bylo vlastní, byl věřící komunista a není to v protikladu se svobodou vyznání, tam kde je demokracie.

Stát zloděj dodnes hospodaří na majetku občanů, co je okradl arci lotr Gotvald a nejenom na majetku církve. Stát zloděj okradl i vlastní občany a znárodnil jim živnosti průmysl,  svobodu i s lidskou důstojností. Stát ,který se neštítí profitovat po roce 1989 na znárodněném majetku, který měl být již dávno vrácen všem (Lichštejnové ap.)  a s omluvou restituentům.

Tak tento stát se tváří jako kdyby mu včely uletěli. A k vyrovnání se (vrátit co ukradl i kdyby to bolelo)  s občany i církvemi dodnes nedošlo. Legitimní vláda??? Je ta co po označení nesvobody a  má na to zákony i ústavu   se nemůže opírat o zákony , které byly přijaty v době nesvobody a tísně, protože nemůžou mít platnost nebyly přijaty svobodně, byly přijaty za diktátu a vlivu cizí státní moci za účelem nastavit proti demokratický stát s důrazem na budování socialismu a komunismu , jako ideologie od roku 1943 - 2009. 

Stát zloděj jinak se to nedá uchopit a prosím, aby mě státní žalobce odstíhal s nesouhlasem proti demokratického režimu a brutálního ministerstva vnitra co se chová při pronásledování politické opozice jako mafie. Ano ta Masarykovská mafie co utvářela Československo a první zloděj Masaryk ( demokracie se nemůže snížit s vyvlastněním zem. půdy , průmysl ) současník Lenina a jeho  pokus o nastavení socialismu po 1. světové válce v Evropě. Díky (B) nevyšlo to.

P.S  to s tím hradem je pointa. Chi Chi Chi.  Asi jako s chrámem což se klidně může stát, že to jednou bude patřit komplet církvi. Hrad i chrám. Stejně jsou  všichni v Lánech tak co!!!

Stanek (Fanuel) 

Autor: Frantisek Stanek | pátek 6.3.2009 14:15 | karma článku: 8,77 | přečteno: 623x