Povolební maraton v parlamentě České republiky listopad 2021

Tak určitě bude zajímavé zda nová politická parta 5 posune republiku směrem k nové strategické rovině jak zabezpečit západní životní úroveň lidu ČR.  Budou rozhodovat realistické počty 108 + 104 které jsou zárukou plnění programu 

Naše republika stojí na křižovatce jak ekonomické tak i sociální TRANSFORMACE která je víc než bezpodmínečně nutná. Tedy aby jsme si rozuměli naše republika nezkvétá a naše vývozní politika světových výrobků se rovná NULE. Co to znamená ?

To znamená získat nějakou  Nobelovu cenu v různých oblastech VVI 4 (vědy..výzkum..inovace...vývoz) zajistit vzdělávací proces pro mimořádné talenty nadané dětí a jejich schopnosti plně rozvinout i díky podpoře celé společnosti včetně základních a středních i vysokých škol včetně zapojení i mzdové politiky pro nadané studenty přímo ve výrobě.

Musíme se naučit zaměstnávat naše  nadané lidi za světové peníze aby nám zůstali doma a  svůj  inteligenční potenciál nechali doma. To ovšem neznamená postavit zeď mezi domácí inteligenci ba  ba naopak. Naši vědci musejí získat světový potenciál hlavně v těch oblastech které jsou vhodné pro vývoz našich výrobků a to je podstatné zaplavit jimi svět. Tak jako botami zaplavil svět BAŤA.

Proto by bylo vhodné zapojit do této nové role i naše MILIARDÁŘE kteří by měli zapojit svoje zisky do této nové podoby  České republiky jak zapojit byznys do vzdělávacího procesu včetně učňovského školství které je bohužel komunistickým skanzenem.

Pokračování příště hlavně zdraví bez paniky zdar a sílu.

S.T

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | středa 3.11.2021 18:29 | karma článku: 7,78 | přečteno: 280x