Polsko a Bělorusko nebo Ukrajina a Ruská federace. 2022-021

Napětí před Mikulášem a vánočními svátky by se lidově řečeno dalo krájet. USA a jejich demokratická strana ukazuje že NSŘ má  být založen na pravidlech a v určitém  slova smyslu ŘÁDECH. Proč tedy máme OSN? Proč máme mezi. právo?

Je s podivem že vůdcové Evropy a NATO prosazují politiku jasné konfrontace mezi Ruskou federací Euro..Asijským prostorem. Což jasně dokazují závěry (Švédsko) OBSE  2021 to je zkratka pro spolupráci a bezpečnost vlád Evropy po roce 1975 Finsko KOBSE.

Kdy Brežněv vůdce SSSR přistoupil na deklaraci lidských práv a uvolnění politiky východních satelitů dnes se to jmenuje V4. Polsko.. Maďarsko..Česká republika..Slovensko! 

 Udělalo se mnoho pro spolupráci a bezpečnost  1975...1989....2021. Bohužel se ukazuje že politické dohody mezi východem a západem neměli ten dostatečný právní rámec viz. písemná část mezi NATO a Varšavskou smlouvou.

A dnešní vláda Ruské federace se ocitla v situaci jak převést politické dohody po roce 1975:::::2021 na papír. Protože ZÁPAD politické dohody které přinesli svobodu a podnikání  dnes a denně politické dohody ignoruje. Je to tak.  Někdy stačí si podat ruku Fifty...Fifty. Někdy hold to bude muset být papír.

Význam Gorbačova v první linii  1985 ukazuje že to byl správný posun pro západ i východ jenže dnes USA si musejí určité formy spolupráce vysvětlit ...doplnit a hlavně dát na ten papír pod hlavičkou OSN a Mezinárodního práva. Bude k tomu docela slušná příležitost ve dnech 7.12.2021 dopoledne mezi prezidenty Ruské federace a Spojenými státy USA. Aby se zabránilo 3 sv. jak  Euro..Asijském prostoru tak i v prostoru Indo..Pacifik....a hlavně v Evropě. Ona ta válka vlastně HYBRIDNÍ 3 sv. již s Kolovirem 19 probíhá.

S.

Autor: Frantisek Stanek | neděle 5.12.2021 18:57 | karma článku: 13,07 | přečteno: 439x