Paroubek-nezákonost a policejní manévry 2009.

Paroubek a jeho socialismus dostává podporu z řad občanů,kteří vyvádějí občany z veřejného prostoru a policie příhlíží, jak jim fušuje do řemesla parta najatých žoldáků. Proč policie nekoná v zájmu ústavy a zákona na ochranu demokracie, která je pro lid a ne jen pro politiky a osoby veřejně činné.

 

Parubek a jeho soukromá ochranka, co vyvádí politické oponenty z mítinků se dopouští nezákonného postupu a nikomu to nevadí. Chová se , jako diktátor a jeho ambosolo si nezadá s nechvalně známými historickými řečníky. Policie je bezmocná a brání svobodnému pohybu lidu této země.

Proč?

Policie musí být nestranná na politice, jestli-že jde na ruku politikům a nehájí svobody dané zákonem a ústavou, stává se automaticky  složkou nezákonnou.  Politika socialismu co prezentuje Parubek, Filip a jiné socialistické a národně socialistické strany, včetně neokomunismu a socialistických odborů mají scénář již napsaný, kdesi v 19.století a do dnešní doby se to hodí, asi jako mamut do porcelánu(krach ekonomického socialismu). Lid  co zapomněl, že svoboda není zadarmo a musí o demokracii  opečovávat se dostává opět do područí vůdců a  jejich přisluhovačů, socialismu a neokomunismu.   

Plíživou formou  spěje k legalizaci socialismu a jeho hlavní kamarád komunismus, již dostal neslýchaný prostor na ovlivnění zájmů lidu této  země.

Proč byl tedy rok 1989? 

Pro koryta a beztrestnost, pro socialismus a komunismus, pro nezákonnost a neústavnost. Ano to vše stihla politická elita za skoro dvacet let slabé demokracie od roku 1989-2009.

Ústava dnešních dnů  dostává na zadek a zákonnost si dělá co chce a to díky poslancům senátu, parlamentu, včetně byrokracie, která zneužívá statut veřejného činitele ve prospěch přítelíčků a známých.

                                                     Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | úterý 26.5.2009 22:43 | karma článku: 27,32 | přečteno: 1144x