Parlamentní frašky socialismu, ale kdo se směje 16.3.2011

Kdo se směje nepodařené demokratizaci....... kdo se směje velmi zločinné privatizaci...... kdy byl sprostě  lid okraden...... kdo se směje obrovským životním nákladům lidu+ státu......... kdo se směje NÁM VŠEM je socialismus s komunismem.

                                       Bída socialismu, bída lidu.

Poslanecká sněmovna ze dne 16.3. 2011 ukázala, že jsme se od roku 1943-45-1948- 1989-2011 nikam nedostali hlavně v otázce univerzálních  občanských i lidských práv. Útok z leva na právo na bydlení, útok z leva na zvyšování daní všeho druhu, útok na občanská i lidská práva, která jsou neustále v jedné rovnováze, nebo spíše v nerovnováze ke státu a jeho moci, což by mělo být právě naopak. Občanská i lidská práva musejí být v ústavě zakotvena tak, že jsou nad  státní mocí, nad jinými ústavnímu zákony. Není-li tomu tak, tak se  jinak  jedná o FAŠISTICKÝ STÁT.  To platí pro všechny takzvané demokracie v prostoru Evropy= USA

 

Hlavně  útok na samou podstatu Kapitalismu (globální krize socialismu), prosím  ne kapitalismu, ten se vyvíjí i bez  vnitřních hranic různých států po roce 1989, jako určité rovnováhy k socialismu 1918- 1943-2011. Tento útok je škodlivý pro stát a jeho nejzákladnější fukce (vyrovnaný rozpočet= vyspělá průmyslová výroba)  ve vyspělé demokracii.

Již jsem se přesvědčil za krátkou dobu mého politického života ve společnosti lidu, který svůj život prožívá permanentně v socialismu, že komu není z ,, hůry“ dáno tomu není pomoci. To znamená velmi jednoduchou odpověď. Bídu lidu, bídu lidu!!!  Řešení je velmi prosté!! Od bídy k prosperitě.

Závěr:

Co nejmenší náklady státu, co největší přijem lidu, který bude táhnout vnitřní i vnější ekonomiku nahoru.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 18.3.2011 4:20 | karma článku: 11,25 | přečteno: 1628x