OSN p. Ki- Mun kreje Turecko z genocidy na Kurdech 2009.

Internet je zvláštní médium, které umožňuje porovnat informace opravdu v reálném čase. Antisemická OSN, kde se rozum ztratil a platí lež má dlouhé nohy. Tak tento spolek nedemokratických a antisionistických štváčů  se postavil po bok rasovým Norimberských zákonů.

OSN a p. Ki- Mun obviňuje Izrael ze lži a přitom je sám lhář. Jak si jinak vysvětlit postoj Turecka k minoritní komunitě Kurdům a jejich spravedlivému boji za svobodu.

Ano tu svobodu, kterou upírá Státu Izrael již 61 let Arabská  stamilionová majorita. Kurdové jsou pastevci a Turecko by je chtělo zdecimovat, protože svobodný a hrdý národ Otomanská říše (Turecko) nepotřebuje. Jestli si myslí OSN ,že islámské právo šária je to spasitelné a pravé ořechové pro vyspělou demokracii tak to je zločinný omyl.

Evropu to neuchrání od Islámu a Amerika,  když  ukáže slabost tak nastoupí AL -Kajda ,Islámské muslimské bratrstvo, Hamas, Hizbaláh ap. To nikdo nevidí tu mezinárodní lež??

Jim nejde o mir(Turecku) jim jde jen Kurdy nechat letecky zdecimovat a k tomu  ještě na cizím území Iráku. A samotný  Izrael předhodit antisemitům a antisionistům. Genocidní mezinárodní organizace OSN trpí Durbanem a protokolem EU. Nepodepsalo jen sedm statečných. Za Hitlera to byly dva Dánsko a Bulharsko nárůst za 65. let o pět statečných tak to je jaksi demokratická ostuda a lež. Ta samá lež kreje antisionistické  projevy Mudžadehína , Chavéze a islámských fanatiků co chtějí vydělat na zbrojení a pašování drog. Tak to je to co jim vyhovuje, násilí a strach ve společnosti s tichým souhlasem OSN.

Zničit a vymazat z mapy jiného člena OSN chceteli  Stát Izrael!!! To je ten bonus lži!!!Kde je tedy právo a spravedlnost p. Ki- mun. OSN lže, proto  není demokratická chuť kdo by se Kurdů zastal!! Nepíše se rok 1848 a neboří se Bastila p. Ki-mun. No pasan.

                                                  Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 6.5.2009 20:50 | karma článku: 7,40 | přečteno: 438x