OSN a s. Klaus a říše divů USA. 2010

Aby někdo mohl moralizovat, tak musí mít čistý kredit, a u naši polohlavy státu si nějak nejsem jist. Jeho koketování s Ruskou federací, a proarabskou antisemickou genocidou ke Státu Izrael viz. (FILIP) je hodně slušně řečeno zvláštní. A nebo, že by?? SS-300!! I jeho orientace reprezentovat náš Bohemia.cz stát navenek, jako moudro z Prague je fraškou. Ale výsledkem je, a bude hluchota i slepota. Jak příznačné!! Je pochopitelné, že v EU, by mu to slušelo víc,  protože (Lisabon) v Evropě mu pšenka již nikdy nepokvete. A tak??? Jako státník který nemá, co nikomu říct,  se tedy vydal hledat světla reflektorů do USA a OSN. Oni tam v USA s. Klausi nejsou slepí, ani hluší, ale chytří. Tak pozor s.presidente.

Náš s. prezident Klaus se bude zase cítit, jako světový politik v USA i na půdě OSN hádankou je. Zda ho bude někdo vnímat.

Jeho nesmysly s globálním oteplováním (neoteplováním) a pohled na EU, jako na něco, co je v rozporu s demokracii je dle jeho slov úsměvné a směšné. Směšné proto, že  s. Klaus stál u změn a transformace Evropy. Tím chci naznačit volné a dobrovolné připojení  k EU i za cenu omezení částečné suverenity v národních státech. Za odměnu a to jistě s. Klaus dobře ví, jsou poskytována tučná koryta v rámci unijní byrokratické politiky. Byrokratická politika je vlastí sociálních států viz mafiánský socialismus.

Tím socialismem, který pomohl zakonzervovat i s. Klaus ve vlastní zemi. Především jeho nesmyslnou zločineckou socialistickou privatizací do rukou socialisticko-komunistické MAFIE viz. bílé koně???§§§§

A  zde je asi největší problém s.Klause, aby pochopil při cestě po USA výklad slova demokracie (vyspělá demokracie a nový světový řád), on ji tam má na každém kroku, na rozdíl od hraní si na demokracii, kterou vytvářel v bývalém ČESKOSLOVENSKU 1918 spolu se s. Havlem. Tito dva nepolitici si můžou dát navzájem morální i kulturní políček, jeden za lži o lásce a pravdě a ten druhý za desetinásobek.

OSN a Klaus  dobře ví,  že OSN jako nástroj sdružených států jistě dost důrazně neplní funkce, co se týče humanitárních otázek viz Afrika, Evropa, Latinská Amerika. Dále OSN  podporuje na půdě OSN genocidní výlevy ke Státu Izrael, které připomínají rok 1933-34. Tak zákonitě je  víc než jasné, že  lhaní vlastnímu národu, nikdy nikomu nepřineslo ovoce chutné, ba naopak. Ja vol 1938-39, 1943-48, 1968, 1989, 2010

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 23.9.2010 3:22 | karma článku: 9,27 | přečteno: 810x