Omikron a vánoce 2021

Ještě Delta neskončila pouť po našem imunitním systému a už se rýsuje nová varianta zkratky jménem ORION. XXL   byla možná varianta v určitém pořadí ale někdo rozhodl  že nová mutace se bude jmenovat po jménech hvězd.

Pozorně jsem si přečetl kodex blogera  kde se jasně říká že v dnešním polarizovaném světě a množství lží se má psát pravda. S tím musím jen souhlasit. Ale někdy ono poznat pravdu od polo..lži je někdy úkol hodný hrdiny z nějakého románu. Bylo by dobré vědět že pravda se sestává ze 100% a z logiky věci vychází že příběh od lži k pravdě se blíží tím více kolik % ta pravda obsahuje.

Dovolil jsem si jen připomenout  že dnes a denně nás media všeho druhu nějak zapomínají informovat o pravdě mezi Kolovirem 19 rozuměj pořád dokola  ( SARS-COV-2) a Ebolou i Mers. Ano podle odborníků z USA je to poměr jako mezi příbuznými jako kterých je spousta a která byla  a bude dle  příbuzných virů jako je skřipka (chřipka). NEKONEČNO.

Tak tedy k meritu věci máme imunitní systém který je originální pro každého jedince. Někdo od narození a je to i dáno geneticky má imunitní systém robustní ..odolný a někdo nedosahuje ani těch 50%

. Co s tím když okolo nás je tisíce virů bakterii a bacilů ? Někdo má imunitní systém oslaben nějakou respirační nemocí která je chronická jako průdušky...zápal plic... srdeční poruchy....nemoc jater..atd. Všechny tyto nemoci musí náš geniální imunitní  systém řešit každý den 24h denně. Jsou na vše vakcíny??

Proto musíme nejdříve léčit nemocné nemoc přece není infekce :Je to jen náznak že v našem těle jsou stovky virů a stovky bakterii. Proto je jasné a pravdivé léčit nemocné s nějakým průběhem bez paniky a strachu. Zvýšená teplota nebo kašel krátkodobě přece není nemoc.

Posilujme imunitní systém vitamíny D...C...sportem a chůzí.

Stanek

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 27.11.2021 18:58 | karma článku: 14,82 | přečteno: 505x