Odhalené lži o Izraelském apartheidu 2022.... 5782

Je jasné,že Evropa má máslo na hlavě za trpění koncentračních táborů na území Evropa. Jen se musíme zamyslet v kterém roce USA vstoupili do války s nacistickým NĚMECKEM.  1933::::::? Že USA čile obchodovali s Hitlerem ? No jistě!

Vážení přátelé, už nám i mně,  je všem jasné, že pravda není vždy pravá a lež není vždy lež. Chápu, že psaní o Státu Izrael může vnášet určitou nejistotu. Určitou sebereflexi.

 

Teď vážně, jestli si někdo myslí že se historie neopakuje, tak je ve velkém omylu. Co by omyl mohl způsobit je přece všem jasné. Omyl znamená návrat tam, kde nemá žádnou jistotu života. OTROKA.

Jestli tedy někdo rozumí,co zde píšu tak musí vědět, že Stát Izrael je v ohrožení. Dny posledních dnů jsou sečteny a už žádný ČAS není na víc. Problém dnešních posledních dnů je, že tomu nikdo nevěří k jejich škodě.

 

Je tady jistá šance na záchranu země, ale jako vždy státníci...monarchové...dnes politici se chovají jako blázní a jako blázni skončí v okovech nenávisti. Co my lid vlastně chceme.

 

Chceme důstojnost života a chceme taky důstojný konec života. A nechceme skončit, jako hmyz. Naše duše jsou živé a zaslouží si určitou důstojnost jako má náš pan JSEM. Spousta vědců zkoumá jaké asi to jméno našeho pána Izraele ..Abrahama ...Izáka  je. Zkoumá vlastně nesmysli ve smyslu prostě JSEM. Kdo rozumí jazyku tak musí pochopit, že JSEM je, který JSEM. TEČKA.

Pro věřící v B.                            

Na  něco, co by  bylo, nebo bude ale (JSEM ) Tahle zkratka není JEŽÍŠ nebo, jiný odpůrce JSEM. Tahle zkratka znamená život..pravdu ..Požehnání i zlořečení. Chápu lidi co nevěří ničemu ale v posledních dnech je vidět, že realita je jediná. ŽIVOT a nebo... Jen se podívejme na přírodní úkazy v posledních dnech v USA  nebo CHINA.? USA jsou jako Egypt a 10 ran JSEM. Chci zpátky Judeu i Samaří, protože to je jediná cesta, jak spojit 2 království. V jedno. Chci to co my patří od B.

S.

Unpacking the Whoopi Goldberg Scandal and the Issue of Racehttps://jewishjournal.com/podcasts/344732/unpacking-the-whoopi-goldberg-scandal-and-the-issue-of-race/prostřednictvím@jewishjournal....

Odhalené lži o izraelském apartheiduhttps://cs.gatestoneinstitute.org/18183/odhalene-lzi-izraelskem-apartheidu#.YfxOBZ2Nr3A.twitter

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | pátek 4.2.2022 0:06 | karma článku: 6,88 | přečteno: 370x