Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

tenistka

3. 4. 2011 19:43
Od bídy socialismu-komunismu k bohaté vyspělé demokracii.201

Pěkné a stále se opakující konstatování setrvalého stavu. Když  to máte tak přehledně  na háku, pište konečně  o tom, jak  z této nevábné situace ven.!! Volby toho moc nevyřeší,nebot tam jsou  stále stejní  ,většinou zkorumpovaní a často neschopní politici. Znám dost schopných a chytrých lidí,ale nikdo z nich  se v politice neagažuje.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

3. 4. 2011 10:52
hmm

a co navrhujete konkrétně dělat?

0 0
možnosti
FS

Fanuel

3. 4. 2011 12:42
Re: hmm

Především již dělám;-D A jsem i určitým exotem v blogovém internetovém médiu. Nic méně odpověď na tvoji otázku je cesta v před s vyspělou demokracii. Vše ostatní je cesta do pekla a krize. Nutností je neřešit STÁT a zájmy státu prostřednictvím politických stran, ale jen  výhradně v optice lidu a univerzálních občanských i lidských práv, pokud možno nekráceých zákonem.

A zde je ten hlavní světový problém, který ztěžka USA i Evropa bude prosazovat nový světový řád založený na vyspělé demokracii. Zde jsem jen napsal ukázku několika slov, které by vydaly za několika hodinové přednášky v konfrontaci z několika pohledů občanské společnosti.

Ale je nutné si uvědomit, že socialismus a komunismus dostal dějinnou šanci ale v prosazování ZKLAMAL. A teď bych zase mohl to rozebírat ze všech stran a tak dokola, až by nás z toho rozbolela hlava. 

0 0
možnosti
V

vvladi

3. 4. 2011 10:13
názor

Dobrý článek ale rozvláčný.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

3. 4. 2011 12:32
Re: názor

Snažím se to právě zkrátit na únosnou mez, aby to nebylo dlouhé a jen z toho koukala fakta.  Je ale ne moji chybou, že zde ten socialismus i s komunismem zapustil kořeny a nikdo podotýkákm  nikdo tomu NEROZUMÍ!!!

,,Včetně sociálního státu státního KAPITALISMU".

 Bohužel politika je svinstvo a jedná dle davu, místo toho aby řešila fakta a nutné potřeby státu, ovšem bez socialistických berliček. Politika je dost těžká na pochopení, ale pro lepší pochopení by mohlo stačit, že to již nepíši v duchu MARXE, LENINA, STALINA, ENGELSE, tomu již by ale nikdo nerozuměl jenom pár filosofů, to není můj záměr můj cíl je abych ty dějinné souvislosti přiblížil srozumitelným jazykem. Ovšem nemůžu za každou kapacitu lidského mozku, který to zjevně některý nechápe a některý zjvně nechce.;-D 

0 0
možnosti
I

idol

3. 4. 2011 7:09
Názor

Mám pocit, že to autor dobře míní a z hlediska mých vlastních názorů sympaticky. Připadá mi však, že forma, kterou to zde předkládá, není příliš zvládnutá. Chci tím říci, že mi to nepřipadá dosti čtivé.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

3. 4. 2011 8:01
Re: Názor

mně jo taky jak jinak;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik