Obecná taškařice a neb zapomeňte jsem lhář Havel 2009.

Při rozhovoru soudruha Havla v telce  L.P 2009   za účasti vše-znajícího redaktora Moravce jsem se nestačil divit, či zírat se svými kukadly a slechy. No pane redaktore já jsem o kapitalismu nemluvil štěbetá Havel, protože to bylo sprofanované slovo ani jsme nechtěli, že! Měl dodat soudruh Havel, který jako vrchol rozvahy používá spojku ŽE, JAKSI, DOMNÍVÁM SE. A já si dovolím  doporučit, aby jsi se přestal hrabat v politice Havlíku, kde jsi nic nedokázal jen hrabat ceny a vyznamenání různých států.

 

Tak jsme si zatleskali a někteří jedinci si i zavzpomínali. Kdo očekával  100 000 davy vyjadřující podporu polistopadovému vývoji byl asi zklamán. EHM HAVEL! Těch několik tisíc zoufalců, kteří se sešli 17.11.2010 se nemůže srovnat s těmi několika desítky tisíc nadšených občanů 17.11.1989.

A jsem přesvědčen, že to je normální, protože se situace a očekávání lidu nenaplnila. Nadšení lidu bylo promrháno v pomlčkách, socialistické privatizaci a absenci rovných občanských i lidských práv nekrácených zákonem. Které by umožnily  následně větší kontrolu státní moci a tím pádem omezení i korupčního prostředí. Je víc než jasné, že to nikdo nechtěl a zatím nikdo nechce!!

 Nová socialisticko-komunistická nomenklatura v čele s Havlem a Klausem ví své! Legalizace  (KSČ)   KSČM a nástup sociálního státu s oprášením socialismu  výměnou KORYTA ZA BEZTRESTNOST nás postavila do špatného světla a okolní demokracie s našim zvláštním vývojem nejsou nadšený viz. J. Biden USA viceprezident poznamenal, že zde je zvláštní model  (demokracie)!! To jsem se tedy nasmál!! A pučistický premiér se jen blbě usmíval a papouškoval, že USA nám to budou říkat postupně, to abychom se snad hned nelekli a  vše v zárodku nezakázali ve smyslu, co by tomu říkali socialisti a komunisti!!

 Ona vyspělá demokracie je jen jedna a to ostatní jsou opět jen kecy a těch keců jsme si doufám už užily dost 1943-1948-1989-2009.

 Proto teď nás jen čeká nástup  vyspělé demokracie 2010 a občanský i lidský práva zakotvená přímo v ústavě a nekrácená zákonem. A  ne jen, jako nějaký přílepek k ústavě.

Ono je to hrozně důležité pro normální chod státu, bez korupce, s vyrovnaným rozpočtem  a vyspělou demokracii, vyspělou technologii a tím pádem zajištění rovných plateb v novém důchodovém systému a zaručení vyspělého zdravotnictví, jako cíl vyspělé demokracie.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 18.11.2009 11:40 | karma článku: 22,54 | přečteno: 2539x