Občanská i lidská práva nejsou zadarmo 2009.

Občanská společnost tápe v jednotlivých aférách a světlo na konci tunelu je v nedohlednu.Lid je neustále poučován , co nesmí a za co bude trestán a mafiánská politická garnitura se jen ošívá, kde by prostý lid okradla a na jeho občanských i lidských právech si vybudovala systém :STÁT OTROKÁŘ A TY JSI JEN OTROK.

 

Moudra, které zde padají v jednotlivých příspěvcích jsou vlastně zaměřená na nápravu něčeho. To znamená, že někoho něco trápí. Když ty jednotlivá témata shrnu tak dobrých 99% je o nedodržování zákonů a ústavy. Ptám se proč je stav tak tragikomický??  Proč ty příspěvky my musíme psát??

To není o tom, že jsme kverulanti pro Bohnice, ale o tom, že náprava společnosti není v takovém stavu, který by zaručoval pokojný stav. Proč se tedy neustále společnost musí dobírat spravedlnosti přes tisk (média), vlastně od dob začátku písma jsou stížnosti na to, či ono. A přesto hlavy pomazaný  nemají kolikrát problém tu,či onu postiženou stranu hájit v neprospěch lidu.

 

Proč??

 

 Proč tedy není stav společnosti na takové úrovni, aby různé mafiánské praktiky zmizely a tedy se nemusely řešit aféry?

 

Je to proto, že společnost nevidí svůj prvořadý úkol v samostatném a svéprávném jedinci, co  je poučen a veden k vyspělé demokracii, která je schopna spoustu problémů vyřešit. Občanská a i lidská práva jsou skloňovaná ve všech pádech a nikdo jim pořádně nerozumí a když tak si je vysvětluje, každý po svém a to tak, jak se mu to momentálně hodí (poslanci, senátoři, soudci, státní zástupci). Tisíc a jeden zákonů (příkazů a zákazů) to nevyřeší.

Tím je pak dán ovšem prostor  nemožnému systému,  který zákonitě vede ke špatnému  vládnutí a v neposlední řadě i na škodu občanské společnosti.

Jen totalitní státy nemají zájem na vyspělé demokracii, která má nekrácená zákonem občanská i lidská práva, která jsou daná ústavou a občan je tak postaven do jedné roviny s mocenskou strukturou, je-li to obráceně jde vždy a systém otrokářského státu a občanů, kteří jsou v roli otroků.

                                  Lide Bohémia.cz   probuď se!!

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 2.11.2009 14:00 | karma článku: 18,62 | přečteno: 1326x