Nová revoluce od socialismu k vyspělé demokracii.2011

Nová revoluce je nezbytná a pro náš stát na pokraji bankrotu velmi potřebná. Jde o formu zůčtování se socialismem a nastolení pořádku v oblastech, které lid nejvíce zajímají. Jsou to stará klišé. Od zmenšení byrokracie státní správy, po zajištění zdravotní a smysluplné péče pro lid. Jak pracující, tak i v důchodovém věku. V neposlední řadě je to i zajištění důchodů, za celoživotní otrockou práci ve prospěch státu. Kdy takový důchod umožní žít plnohodnotný život. A ne žít na hranici chudoby. My lid státu si přejeme rovnost před zákonem a to tak. Aby bylo zjevné, že platy a jiné brebendy státu nejdou na úkor lidu, či mezi politické strany. Mafii byznysu. Ale jdou jen ve prospěch lidu. Zároveň i  potřeb ve prospěch bohatého státu, bez socialismu. Nesmíme zapomínat na jedno z nejdůležitějších univerzálních občanských i lidských práv. Které zní....... ,, STÁT JE LID A LID JE STÁT".   

                                             Nová revoluce 2011

 

Socialistické a komunistické hnutí je, dá se říct nesmrtelné, vzhledem k tomu, že se živý především lidskou závistí. Závist stála a bída koukala u zrodu Pařížské komuny. Revoluční rok 1848 ve Francii, rozpoutal zánik Izraelských ghet v Evropě. A dal částečnou svobodu lidu na jejímž konci bylo popření všech revolučních výdobytků.

Organizátoři revoluce byli popraveni, (sťati gilotinou) a demokracie si opět vybrala svoji daň, na úkor závisti, neschopnosti vést diskuzi.

Revoluce se proto nedá naplánovat, nedá se urychlit. Revoluce jde svoji vlastní cestou a sleduje jen tři roviny. Tou první rovinou je smetení současné vládní moci, tou druhou rovinou je naplnění univerzálních občanských i lidských práv. A v neposlední  řadě, tou třetí a ve své podstatě nejdůležitější rovinou je nastolení ústavy vyspělé demokracie bez socialismu a komunismu.

 

Odborové organizace se historicky vydávají ve stopách politických stran, když demokracie vykořenila monarchii a průmysl vytěsnil sedláky z venkova do měst. Čímž se mělo uskutečnit právo lidu nad státem, ve prospěch lidu. Dá se i říct, že se to od roku 1848 v žádném státním útvaru v Evropě nepodařilo zrealizovat.

 

Naopak zavládla mezi socialismem a komunismem třídní nenávist, která se projevila nacionálním socialismem, který všichni známe pod zkratkou NSDAP. Což mělo svá ukázková pravidla.  Bídu v Německu a nástup nacionálního socialismu v Evropě. Na druhou stranu Evropy se usadila bolševicko-komunistická internacionála, která ve své podstatě zradila LENINŮV ODKAZ závěti 1922-1924. Viz. sjezd bolševiků po roce 1918.

Ne nadarmo Lenin upozorňuje Stalina….. na neschopnost komunistů řídit profesionálně stát ve smyslu ekonomiky a zabezpečení potřeb průmyslu ve prospěch lidu. Tato absence schopnosti řídit stát se ukázala, jako smrtící i po roce 1989, při směšném puči v Československu. Kdy komunistická nomenklatura 1989 prodala Chartě 77 stát. Výměnou za vlastní koryta = beztrestnost pro nomenklaturu KSČ.

Po roce 1989 se ta samá socialisticko-komunistická sebranka vedená ss.Klausem …..ss. Havlem ukázala v samé nahotě, při socialistické privatizaci ,,DESETINÁSOBKU.“  Kde skončilo toto nesmyslné bezvládí je dnes vidět na každém kroku.  

 

Závěr:

Nová revoluce, která smete socialistickou ústavu po roce 1989 je dnes na pořadu dne.Má všechny znaky revoluce, to znamená nespokojenost lidu se současnou mocí a bídu lidu ve všech směrech občanské společnosti. Proto si dovolím Vás všechny pozvat na den 7.5. 2011 na Palachovo nám. v Praze ve 14.hod. Všichni jsou zváni.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 4.5.2011 17:38 | karma článku: 11,75 | přečteno: 1350x