Neskutečný bordel sociálních států. ,,ANO" 2011-2012

Sociální státy odkojené socialismem a komunismem...1918...2012 v Evropě i v USA se dostavají na hranici, kde bude jen ,KAPITÁLOVĚ" teploučko. Byznys a rizikový kapitál se dostává do varu a ,,ZISK" kouká skoro ze všeho. Jak přes nákup dluhopisů...zadlužených a neschopných států splácet svoje  dluhy. Tak i rizikový investiční ,,KAPITÁL" který se odhaduje na několik bilionů EUR rozmnoží své ,,PORTFOLIO". Ten v porovnání a jen tak pro představu. Je schopen koupit všechny státy Evropy. Pak zde máme i investiční kapitál volny....který návnadou dává možnost si půjčit. Půjčky a nemožnost splácet své závazky je tedy socialistickým vynálezem. Jak jinak tak i zadlužená Evropa.... ,,rozuměj" sociální státy. Jsou v roli vazala dlužníka...neschopného řídit jak ,,stát" tak i ,,KAPITÁL"... podle ,,HEGELA"!!! Což je veliký rozdíl od ,,KAPITÁLU" podle Marxe... Engels. Stát a revoluce  (kniha) podle Uljanova v carském RUSKU... Předpokládal řízení státu v prvotní fázi, dle Hegela. Ovšem tyran a zločinec Stalin učinil pravý opak. Gulagy a genocida každý den komunistů chleba..:))oo

 

františek.blog.idnes.cz….,,ANO“2011-----30.1.2012

                    Evropa a socialismus  =  Neschopnost řešit výzvy dneška.

Analyza současné společnosti po roce 1989 je velice zoufalá…bezdomovci a lidé sociálně slabší houfně páchají sebevraždy z beznaděje. A fašistický stát BOHEMIA.CZ 2012 jen trapně přihlíží. Na druhou stranu se jen blafe o nějaké korupci…o speciálních útvarech ale ve skutečnosti jde jen o moc bez kontroly. Vyspělá demokracie není fašizující demokracie, kde se popírají skutečná… ,,základní“… univerzální občanská i lidská práva. Demokracie  má tedy hodně podob!! Hitler a Stalin mezinárodní zločinci a banditi. Měli a mají i jejich  současní pohrobci opět v hrsti fašizující…. ,,sociální demokracii“ 2012. Mají v ruce neomezenou moc kontrolovanou ruskou ,,MAFII“ Ruským státem!!! Ruská federace opět intenzivně touží po  opětovném svazku států ….bývalých satelitů RVHP. A ekonomicky útočí přes občanské iniciativy na bývalé socialistické státy. Tajemně financované..FSB..GUR…jako je Mírové hnutí (bez radaru)….Transparenty-international David Ondračka. A další… například Děti země….Grenpeace atd.

 

Rok 1989 ukázal, že změna systému od bordelu  reálného socialismu…. systémově řízeného ,,diktátem“ KSČ.  K bordelu bez kontroly sociálního státu…..1989--2012 k ,,diktátu státu“ a systémového řízení k chudobě a bídě…Nese sebou zkázu morálních hodnot…slušnosti….etiky.

 

Je jasné, že za takové situace je důvěra občanů na hladině bodu mrazu…..občané jsou zadluženi a nesmyslně vydírání exekutory. Tento model demokracie je fašistickou ukázkou, kde je občan v nerovném postavení vůči státu. Proto soudní moc, výkonná, zákonodárná je pod vlivem čtvrté moci ve státě a tou je mediální moc. Která drze skrz ,,MAFII“ zasahuje do politiky ..manipuluje s občany. A jejich veřejno- právní moc v ČT otázky V.Hlodavce == Moravce..je toho ukázkou…Je ukázkou neschopnosti státu ústavně ohlídat naše univerzální občanská i lidská práva.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 30.1.2012 5:35 | karma článku: 9,71 | přečteno: 962x