Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

zmat

25. 5. 2011 18:28
jak chcete

(dokonce ústavně) zrušit něco, co tady (právně vzato ) není ? Ale jak tak koukám, vy ve vícero věcí nemáte tak úplně jasno, dokonce i v tom pravopisu máte docela bordel.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

26. 5. 2011 12:01
Re: jak chcete

Zde je socialismus od roku 1960 ss.Novotný a jeho projev o ukončení znárodnění výrobních prosředků, jak průmyslu, lidu tak i venkovu;-D, nikdo zatím nevrátil nakradený majetek , který vlastní stát a proti ústavně ho využívá na základě socialistických zákonů.....;-D tak není co řešit;-)

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

25. 5. 2011 7:14
jeden

by si myslel, ze kdyz chcete iniciovat vyspelou demokracii, tak mate taky poneti o tom, co to ten socialismus vubec je. Vam by se nelibilo, kdyby se vsichni meli dobre....teda, jasne, je to dost utopicky, ale furt lepsi, nez rozdeleni na zly kapitalisty a vydirany pracujici lid. Sam  prece musite videt, ze spousta lidi uz zije z ruky do huby ted a ze to lepsi nebude.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

26. 5. 2011 11:58
Re: jeden

Nemůže nikdy fungovat stát žebrák bohatý lid ;-D bude vždy fungovat bohatý stát bohatý lid;-)......co se týče bohatých a chudých co to je ???? Někdo má dvě peřiny?? Či dvě auta?? Ne to není bohatství......... bohatství je..... když je člověk zdraví a má práci za kterou dostane mzdu aby nemusel plakat, ale smát seV;-D

0 0
možnosti
VH

Totedyne

24. 5. 2011 23:27
...

No ty tvoje bláboly tady chyběly.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

25. 5. 2011 4:10
Re: ... DÍK :))

V

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

24. 5. 2011 22:38
Pozdě a zavání to zatuchlinou. Lidi už jsou v ulicích

0 0
možnosti
FS

Fanuel

25. 5. 2011 4:16
Re: Pozdě a zavání to zatuchlinou. Lidi už jsou v ulicích

Jo to jsou, ale ty to nevyřeší dělají jen křoví socialistickým odborům za účelem zachování, či přerozdělení koryt na úkor lidu;-).......... další problém je v tom, že se ještě neozvala mlčící většina, která je tvořená bývalými členy KSČ, kteří byli v odporu vůči technologii moci od roku 1980 -1989. Tohle je ta síla která změní ,,STÁT" ve smyslu vyspělé demokracie..... rozuměj..... nový světový řád... kde bude platit ústavně : ,,LID JE STÁT A STÁT JE LID"   ;-)

Stanek Frantisek fanuel

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

24. 5. 2011 21:21
Nabízet heroin

a přesvědčovat kupující, že jim bude nejen dobře ale že koupě prášku vyřeší většinu jejich problémů je trestné, ačkoliv tato praxe ruinuje většinou jen postižené jedince a jejich bezprostřední okolí. Nabízet  "sociální jistoty", přesvědčovat slabomyslnější jedince o tom, že mají "právo" aby je stát nejen bránil proti lumpům, ale aby se o ně i "postaral" jako by ten "stát"  nebyli jejich schopnější spoluobčané ale nějaký vlivný strýc z ciziny  trestné není, ač to dokáže periodicky zruinovat celé národy. Takoví  dealeři "sociálních jistot" dokáží přesvědčit jedince mdlého rozumu a mocných svalů /mnohdy netřeba mocných svalů, ke katastrofě stačí mdlý rozum/  že různé ty "dávky" a "benefity" negenerují jejich úspěšnější spoluobčané, ale že je posílá onen hypotetický bohatý strýc a bohatí tuzemci si z toho prostě víc "ukradli". Je třeba se rozhořčit a vyrazit na barikády znovunastolit "spravedlnost". Zvláštní je, že levicoví hlasatelé  těchto nesmyslů nouzí opravdu netrpí. Fajn byznys, že!

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 5. 2011 21:28
Re: Nabízet heroin

Ano je to levicový nefalšovaný byznys koryta za betrestnost....kolik si asi tak státní zloděj péra ss. Klaus nakradl v zájmu koryt,,,,, vše mu jednou a jemu podobným ZNÁRODNÍM VE PROSPĚCH LIDU;-D

0 0
možnosti
HM

ladhela

24. 5. 2011 21:13
socialisté

mají strach v uvedení reforem do praxe  a následná prosperita státu , nízká nezaměstnanost ,zvýšení mezd ,vláda má ještě 3 roky na to ,aby dokázala že reformovat je správné a pro společnost prosperující . Pokud socialisté budou  stále vykládat ,že reformy zruší  a fondy znárodní  budou ztrácet preference ,voliči  budou mít obavy  z cesty zpět a opětnému zadlužování státu .Toho  si jsou socialisté vědomi ,proto nabádají společně s odbory k nespokojenosti občanů a vyloženě jim lžou .

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 5. 2011 21:25
Re: socialisté

Přesně tak je to o manipulaci....nikdo jim neumí odpovědět..... redaktoři ČT se v úklonu ptají a socialisti hrdě odpovídají..... jen pár blogerůůů ve svobodném DOJČE tisku je schopno tu hrůzu rušit.......ale bez podpory lidu a médii se nehnem dopředu... chtělo by to nějaký program v ČT..... politik versus polItik amatér .... pak by bylo vidět, že ti politici jsou jen směšnÍ paňáci bez charakteru..... doufám, že dostaneme šanci vše změnit a STÁT vyvést z krize;-)

0 0
možnosti
H

habit-.!..

24. 5. 2011 20:55
... vpodstatě lze souhlasit...

... problém je v tom, že dnes si žádná strana nemůže dovolit být nesocialistická - došlo k jakési inflaci slibů všeho zadarmo a nekonečné "solidarity", a když někdo zkusí nabídnou jen špetičku něčeho jako "pot, krev a slzy", nemá šanci, takže jak "levice", tak "pravice" kráčejí vstříc obrovskému prů... švihu - i když, pravda, různým tempem...

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 5. 2011 21:20
Re: ... vpodstatě lze souhlasit...

Souhlasím,,,,,,,.....ale opravdu na dluh do nekonečna se žít nedá....další prachy na rozvoj nám nikdo nepůjčí.... a samy si nevyděláme.... jaké je řešení??? Další socialistické dluhy ???V a o tom je ten článek ;-)

0 0
možnosti
H

hafusak2

24. 5. 2011 20:07
No vidíte,

jaké jen to máme štěstí, že z posledních tří vlád u nás mimo tu úřednickou byly obě další pravicové. Naše hospodářství přímo vzkvétá, občané jsou spokojeni a vládu podporují. Naše společnost je přímo výkladní skříní úspěchů pravice. Drobné nepříjemnosti jako jsou zdravotnictví, školství, důchody, nezaměstnanost, zadlužení, arbitráže nemusí naši vládu vůbec tížit, ani jí netíží, neb ona nejlépe ví, kde na to všechno sehnat peníze. Naši občané se radostně sjíždějí do Prahy, aby demonstrovali svou podporu dalším krokům vlády k ještě většímu blahobytu.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 5. 2011 20:20
Re: No vidíte,

No to je ono ;-D stím se dá i souhlasit. Ovšem pointa by i mohla být v tom, že se zde socialismu nechce odejít a proto žádná vláda po roce 1989 nestála o demontáž socialismu, ale stály v jednom šiku o koryta. Socialistická a komunistická nomenklatura vyměnila bohatství lidu za koryta. Rozuměj koryta za beztrestnost pro socialismus a komunismus....ty lidi co reálně nesli  odpovědnost za vedení státu od roku 1943-2011;-) 

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

24. 5. 2011 20:07
Pane Staňku,

vy byste byl také dobrý diktátor.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

24. 5. 2011 20:22
Re: Pane Staňku,

Ano byl;-D .........ono to bez tvrdé ale spravedlivé a pevné ruky v tomhle bordelu jinak nepůjdeV;-)

0 0
možnosti

rezjir rezjir

24. 5. 2011 20:06
Vláda neschopných a všehoschopných - co je lepší

Je možné, že socialismus je vládou neschopných, ale kapitalismus je zase vládou všehoschopných. Podle mě je první alternativa přijatelnější. S neschopnými lze si poradit a vyrovnat, ze všehoschopnými nikoliv. Všehoschopní tě v nejlepším případě okradou a ještě ti vysmějou, jak jsi neschopným, že ses nechal okrást.

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik