Německo hegemonem Evropy.2011

Německá spolková republika ukazuje cestu urputného boje za udržení EURA.....Ani se nedivím he he he. Je jen otázkou, kdo to zaplatí...růst k.HDP je... 1% k roku 2011 a 2012výhledově - (mínus) . Dále  Německá spolková republika ukazuje......že dluhová služba je k HDP již skoro 80% a při 10% nezaměstnanosti a dalším výdajům sociálního  státu. Se najde stěží nějaký byznysmen z okolí volného finančního kapitálu, která by si nějaký dluhopis v Evropě koupil. Možná tak nějaký blázen ze střední ....asijské komunity. Který si sedí na genocidních dolarech..když tu svoji pracovní dětskou sílu žene do konkurence mzdy a nákladů. Co na to Evropská komise pro lidská práva....co dětská občanská i lidská práva. Přetavená  pro dětskou otrockou práci...která se aplikuje i u nás v Bohemia.cz 2011. Kdy dítě se v práci učí (je nuceno) na praxi 6 hodin z toho je 15 minut přestávka.....30 min. na oběd. Již za minulého režimu dr Husáka 1983----1989 jsme prosadili pracovní dobu učňů na 4 hod a každou hodinu 15 minut přestávku tak jako to má škola. To porovnejme s dnešní praxí a prací  dospělých, kdy je 8 hodin práce + 15 min. svačina...30..min  oběd.

františek.blog.idnes.cz..22.11.2011

                                Německo bude ti ,,ouzko“. 2011

 

Německo se zdá být spasitelem sociálních států, když samo je socialismem odkojeno. Ještě zní v uších dunění bubínku a krátkých kalhotek. S bílou košilkou a tralaláčkem. No nic naplat po druhé světové válce se ukázalo, že to jinak nejde…… Socialismus a s komunismus se silně zadřel do povědomí prostého a hloupého lidu v EVROPĚ. Kdy se nechal nachytat na heslo roku 1848…rovnost----volnost---bratrství.

 

Co se z toho hesla vyklubalo???

 Koncentrační tábory na převýchovu…říkalo se tomu práce léčí. Ano bez práce nejsou koláče a přesto dnes sociální státy. Táhnou své vlastní národní státy ke dnu s dluhovou koulí na kotníku. Okopávání vyspělé demokracie a hledání nesmyslů na dnešní ,,finanční krizi“ je důsledkem těchto nezodpovědných hrátek socialismu.

Pointa:

,,ANO“ ..2011

Závěr:

Co se děje v prostoru Evropy a v USA na poli byznysu ?? Není náhoda!!! Je to akce zaměřená na nastolení nového světového řádu, kde finanční nezávislost je projevem…svobody…soustředěné na vyspělou demokracii. V kontextu vlády s pomocí božích zákonů jako výslednicí  univerzálních občanských i lidských práv pokud možno nekrácených zákonem.

Stanek František Fanuel

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | úterý 22.11.2011 5:00 | karma článku: 8,24 | přečteno: 960x