Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

Tak znova jak dlouho bude trvat cenzura svobody slova. Jak dlouho bude trvat v dnešní socialisticko..komunistické společnosti rozpor  2022 v zájmu lidu a ve prospěch lidu. 1989?? Tak přísahám.

Tahle stupidní fraška po roce 1989 odkazuje jen na nomeklaturní kádry KSČ..Lidové milice..STB.. a jak jinak soudruzi  pohrobci.  Národní fonty.Tak znova čest práci. Dělají z republiky sociální stát ... 2022 s dluhy a s nemožností nic napravit.

 

Jako zakládající člen blogerů za Germánského vedení nebyla nikdy možnost cenzury. Osobně Germánský ředitel mě řekl na schůzce. My jsme se jednou za rok scházeli MF.IDNES na Smíchově hezký palác. Za mého vedení cenzura nikdy nebude...

 

Do doby než to koupil ss Babiš. Nechci plakat ale moje  selhání je, že jsem Babišovi v roce 2012 poradil aby ten nějaký tisk koupil. Jeho tah na politiky mě byl sympatický. Babiš tu to skutečnost může zapřít. No a co ?? 

 

Tím pádem jsem od blogerů odstoupil. Ale nic není prohráno. Pořád věřím v právní systém, že bude soud s Babišem a jeho Čapím hnízdem.

C.O.

AC

Stanek

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 14.5.2022 2:52 | karma článku: 0 | přečteno: 29x