Nefunkční sociální stát na vlně korupce,,Mafie"2011

Stát má vytvářet hodnoty pro své občany. Je-li založen na občanské principu. I stát je-li založen na národnostním principu má vytvářet hodnoty. Ovšem je-li zde korupce ve smyslu malá domů tak všechny formy státu vedou ke zpochybnění funkce státu.To ve svém důsledku neumožńuje větší, plnohodnotnější demokracii---vyspělou demokracii.

                                  Revoluce = korupce = Mafie!!

Vláda a korupce!

No nebolí nás všechny už hlava z neustálého masírování nás ,,VŠECH“ v otázkách které přece nemají řešení. Rozeberme si, co to je  slovo ,,korupce“….. kde se bere….kde má kořeny….a kdo stojí o tu skutečnost. Aby nezmizela (KORUPCE).

 

No my prostý lid na to nemáme IQ…. he he he he , abychom uměli plout na lodičce ,, Mafie.“ Korupce a ,,Mafie je od nepaměti, jako sestra s bratrem a tak nelze čekat, že jeden na druhého bude bonzovat. Vadí někomu korupce v řádech stokorun??? Určitě ne!! Je to jen určitá pozornost, ocenění určité služby, taková korupce neohrožuje ,,STÁT.“  

 

Pak máme ovšem korupci, která ničí stát ve svých základech,  kde státní úředník koná ne v zájmu ,,STÁTU,“ ale v zájmu politické strany……v zájmu byznysu….. v zájmu ,, socialistického kapitálu.“ To je ta  hanba, to je ta ostuda, která je již z  ,,mezinárodního“ pohledu. Dlouho považováno za kriminální prorůstání podsvětí,, Mafie“. Ze strany státních úředníků. K ovládnutí státu viz. politická divize  firmy ABL ss. Bárta…. dnes politická strana WW. Politické hochštaplerství strany TOP-09, které  je známé  skrz Kalouska a jemu  i jiných… podobných škůdců státu, ničí stát v jeho důvěře k mezinárodnímu volnému ,,Kapitálu“ . Za tím si stojím. Tahle legranda nás stojí moc sil, které by mohly být, jinak směřovány k  prosperitě státu. Bez socialismu, bez sociálního státu, bez komunistických nesmyslů.

 

Závěrem:   lze jen říct, že korupce je přímo úměrná razítku státního úředníka a jeho platového zařazení. V podstatě jde o tu skutečnost (realitu), že si tak každý státní úředník udělal ze svého úřednického místečka. Teplo domova (malá domů). Teplo korupčního, závislého finančního požitku, ve statisících …milionech euro..dolar.. Kč. Či na oplátku zařídit ve  prospěch  jinou službu. Ve prospěch někoho. Socialistické heslo, já na bráchu a brácha na mně je zde v plné platnosti 1989. Vše ostatní jsou jen kecy.

Řešením:   je zrušit ministerstva a to tak , aby stát měl jen tři až pět ministerstev. Bez ministrů, ale s platem současných  ředitelů, Jednoduše řečeno ministr by se stal společensky jen ředitelem po přechodné období. Bez těchto kroků není vyspělé demokracie a stát je jen proto. Odkázán  do role…. ,,KECALA“

Stanek František Fanuel

 

Autor: Frantisek Stanek | neděle 18.9.2011 14:10 | karma článku: 13,02 | přečteno: 1167x