Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

31. 3. 2008 15:22
nemám to ve zvyku

upozorňovat na pravopis, ale to co jste předvedl v článku mnou skutečně otřáslo, proboha projděte si článek alespoň blbou kontrolou pravopisu ve wordu, když už nic jiného ...hegemonyje, snach, schyzofrenie, vydět...apod. to jsou tedy fakt perly. JInak bych s Vámi v ledasčem souhlasila.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

31. 3. 2008 18:11
Re: nemám to ve zvyku

Zdravím,beru na vědomí.Stanek

0 0
možnosti
ZK

SID09

31. 3. 2008 10:02
Celkem jo !

V zásadě - Nic proti ! Až Vás bude víc, tak mi dejte vědět a možná i mě dostanete k volbám. Stávající parlamentní strany bojkotuji. 

0 0
možnosti
FS

Fanuel

31. 3. 2008 18:22
Re: Celkem jo !

Zdravím,založte dle stanov skupinu s názvem odborové sdruženíA.Pravo.V počtu 3. občané.Tím se z vás stane rada volitelůa zvolíte si z těch 3 občanů jednatele.Ten jedná jménem za celou skupinu.Až těch skupin bude víc tak se zvolí generální jednatel.Volba tajná vítězí nad 50% z těch 3. občanů věk od 15. až do nekonečno.Kontaktní adresa stanek.fran@seznam.                       Stanek (Fanuel)

0 0
možnosti
RB

RBE_CZI

31. 3. 2008 8:15
Nic proti názoru, ale..

Vaše vyjadřování je jednoduše DĚSNÉ! Nevím, jestli mám tento pocit jenom já, ale zkuste psát v kratších větáchR^ a jestli to nedokážete, tak choďte na hodiny slohu... a vlastně i gramatiky, v interpunkci máte vážně hokej

Ovšem pokud tento způsob vyjadřování je jen Vaší stylizací, tak se omlouvám...

0 0
možnosti
FS

Fanuel

31. 3. 2008 18:23
Re: Nic proti názoru, ale..

Zdravím, jiný kraj jiný mrav.Stanek

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

30. 3. 2008 23:12
Dnešní demokracie je paskvil

Jejím hlavním smyslem je hlasovat o rozdělování cizích peněz. Daňový systém diskriminuje schopnější, protože je nutí platit více za stejné služby. Celé hlasování je jen symbolickým vyjádřením síly, jako boj jelenů v říji o laně. Tam se taky soupeři nezabijí, ale slabší uzná porážku a odejde. V demokracii je slabší ten, kdo získá míň hlasů a radši se nechá obrat, než by riskoval porážku. A omílaná "solidarita"? Sociální stát není vyjádřením solidarity, ale přiznáním její neexistence. Sociální stát je technickým opatřením, které má absenci skutečné solidarity kompenzovat. Kdyby dokázali být levičáci solidární alespoň mezi sebou, nebylo by třeba sociálního státu. Ale právě levičáci  jsou ti, co skloňují prachy ve všech pádech a nedovedou si ani představit, že by šlo něco řešit jinak než penězi.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 3. 2008 22:48
JEDNODUCHÉ ŘEŠENÍ

Založte stranu (samozřejmě jen s ideálními jedinci), doveďte ji do parlamentu (ovšemže se zcela ideálními poslanci) a změňte vše. Ta nevolící většina vás jistě pochopí a zvolí vás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik