Naši Furianti a politika na huntě, ale s korytem na hubě 2009.

To co předvádí protěžovaná TOP 09 a tím, jak je ji dáván prostor v médiích je skandální. Samozřejmě i totalitní přístup (na úkor ostatních stran) ne-státní protěžované strany TOP 09 je  hnus. Strana, která není zastoupena níkým a ničím tak proč je protěžována soudruhem Moravcem ve veřejno právní televizi? Proč nedostanou prostor i  jiné strany?   Je jané, že je  vedena kampaň z ideologického pohledu knížete pána, na úkor jiných starších politických stran viz Dělnická strana, strana Moravanů ap. Což je i dostatečným důkazem nedemokratického přístupu rovnosti politických stran na politické scéně. Což v samém důsledku ohrožuje pluralitu názorů na problémy lidu a vývoj vyspělé demokracie. Pane Moravec z ČT  máte svědomí čisté ??

 

Naši Furianti se nezapřou a s Kecalem na scéně se odvíjí jedna tragikomedie za druhou. Stát má problémy a politici (kecalové) se dohadují, jako na jarmarku. Nic proti kolotočům a  prodeji marcipánu, ovšem každý za sví soudruzi- socialisticko- komunisticko- nomenklaturní okrajová nezbedná skupino.

 

Ne každý je tak zkorumpovaný, jako náš domácí politik, který se nestydí lhát před lidem a ještě si za to nechá zaplatit.

Historie jak se  říká jsme si vychovaly otesánka, který neustále pláče, že má málo, že chce pod jednou a nebo pod druhou záminkou přidat. Myslí se ne nějakých sto korun, ale rovnou několik desítek tisíc korun ve prospěch politika.

 

Čím si politik zaslouží takovou pozornost,  asi je to tvor nadán jasnozřivostí a zdravím úsudkem, který je schopen garantovat prospěch státu a nebo je to obráceně? Tedy ve smyslu já na bráchu a brácha na mně.

 

Máme prodanou chalupu a nevěsta je chudá jako myška od naproti, kde dávají lišky dobrou noc. Co je ale jasné je skutečnost, že tam ještě mají lišky, kdežto my máme akorát socialistický bordel.   Ja vol. Frištenzi.

 Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | neděle 4.10.2009 16:30 | karma článku: 10,15 | přečteno: 1232x