Naivní socialismus v podání s. Urbana a Fedora Gála 2009.

Naivní Charta 77 se zasadila o legalizaci komunistické státní moci. Prostým faktem korita za beztrestnost pro nomenklaturní kádry KSČ. Každý normální občan zjistil, že nikoho nebude volit, protože to je zbytečný. Většina voličů nechodí k volbám a to proto aby nelegalizovali socialistickou politiku, prostě a jednoduše na to síří, jako netopýři.

 

 Fedor Gál a s. Urban se uměli narodit do doby budování socialismu a jeho popírání občanských i lidských práv, bylo běžné a lid se ani nedivil, on se totiž choval, jako ovce na pastvě.Bylo i hodně jiných lidí co se snažili napravit pokřivenou morálku, ale ti většinou skončili, buď s absencí, snížením platu, popřípadě se jim přidělila taková práce, že bída za první republiky se nedala srovnat s bídou socialismu.Masarykův stát  uměl nastavit sociální systém, který byl funkční a socialismus neuměl nic lepšího než dobrý systém znárodnit.

Proto Charta 77, která na počátku roku 1989 měla jakousi podporu občanů a to i přes nesouhlas s některými kroky včetně privatizace. Kdo by, ale v té době brojil proti nové šlechtě, která  se svoji naivitou přesvědčila národ tak, že genocidní  komunistický režim po roce 1989 zvolil za prezidenta Havla a ten sám přísahal věrnost socialistické vlasti tak jaká to byla sametová revoluce??. Jistě,byl to samet, ale s námi pěkně zamet. Ono než dojde na lhaní tak musí  čas ukázat co jsme si to vlastně na náměstí vycinkali, aby bylo vidět kdo je kdo. Tato jednoduchá poučka se pro některé chartisty stala zdrojem pěkných přijmů, neboli byli u lizu. Když je člověk u lizu tak nezná bratra a několik desítek milionů, které se dali vydělat privatizací nemohly soupeřít s desetinásobkem za kuponovou knížku pro pracující otroky v socialismu.

Několik desítek milionů vydělal i Fedor Gál  a v televizi jeho drzost poučovat, že naivita je přirozená věc a že se vládnout učily, jako by to bylo něco těžkého se v rámci koryt za beztrestnost pro komunisty propasírovat , mezi milionáře. Komunistický systém jen dovolil Chartě 77 a OF nakouknout, co že se to s národem dá dělat.

Jak ho ohýbat, jak ho šikanovat, jak občanský i lidský práva a svobody potlačovat a používat pendrekový zákony, které se přetavily v držeti hubu, nedovolit úředně se shromažďovat či sdružovat a v neposlední řadě svévolně nalomit zákon nezákonně rozpouštět politické strany, jako své konkurenty. Ještě, že je pár svědomitých soudců co drží v rovině vyspělé demokracie jeden pilíř moci. Ostatní moc je zkorumpovaná a veřejně si vrabci na střeše povídají, že není koho volit.Tak to jsme tedy dopadli od roku 1989. Ať je tam ten, nebo ten vyženem ho koštětem.  Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 8.7.2009 10:00 | karma článku: 11,61 | přečteno: 764x