Nadávejme, jako národ.... ,,sami sobě"...diagnóza pacienta!!

Lidé nadávají u piva. Na ulici. A přitom mají k vyřešení těžké a hlavně reálné životní situace řešení  na dosah. Pravicové ruky. Lid musí konečně zavolit  ,,Pravý blok" a to hlavně ta nevolící většina s puncem angažovanosti za reálného socialismu. Všichni kteří byli v KSČ a vystupovali aktivně proti režimu 1980-1989 na stranických schůzích i ROH. Běžte k volbám  a volte neparlamentní strany. Aby to mělo smysl tak volte hlavně Pravý blok. A zaručeně dostanou na chobot. He he he he he!!!

                                    Diagnóza pacienta.                                            

Co se škádlivá rádo se mívá. Politika je velmi dobrou ukázkou, že je to svatá pravda. Na jednu stranu politici, co na sebe dští síru, hromy a blesky. Na televizních obrazovkách (média). Ovšem jen jako na mrkačku!! Na druhou stranu zbídačelý lid, co nemá na řádné poplatky, jako ostatní lid na západ od našich hranic. Přitom ústa i zadní část těla máme stejnou, stejná je i stračena se slepicí, co snáší vajíčka.

Díky socialismu i komunismu, kterého je hojně v našem právním řádu je konkurence  v nedohlednu. A stát socialismu nás krmí jen samými poplašnými zprávami od státních úředníků viz.OKURKY ze Španělska. To by ani nebyl šmejdiše stát, aby se toho neujal a nezačal frázovat. V domnění, že naši zemědělci na tom trhnou terno!!!  Netrhli a netrhnou, protože neumíme vypěstovat levněji. Rozuměj konkurovat= za cenu schopnou prodat!!

 

To jsme tedy dopadli po roce 1989, jako sedláci u Chlumce, nad/Cidlinou. Bída, srab, neštovice!! Přitom dr. Husák, kdyby luskl prsteníčkem, tak by nám zlý kapitalisti, ze západu utrhali ruce. Zbrojní výrobou počínaje a cukrovary konče.

Neskutečným způsobem  nás stát drbal… drbe. A po dobu socialismu, který zde nikdo nezrušil viz.transformace……. ještě bude drbat. Jen  po směšný revoluci 1989…… k tomu legálně…… ještě na devátou. A co je nejsmutnější?? Že ve všech ohledech.

 

A zastání nemá ani našinec u Evropského soudu, neb jsme jednotně v Evropském socialismu. Kdy životní úroveň si šešský a další národní  otroci v v různých státech vylepšují další a další půjčkou. Co z toho asi tak může být??? Moc šťastných konců asi ne!

Lidé nebdí ale nadávají na demokracii a přitom za spoustu problémů si může lid sám, že trpí zde socialismus i komunismus. Převlékla se jen vlajka. A pod praporem kapitalismu se rozkrádání majetku v ,,socialistickém vlastnictví“ stalo podnikáním a aby toho nebylo málo tak ,,dělnická třída“ dostala nový nátěr ve slovíčku viz. ,,daňový poplatník“

Jo drazí spoluobčané zazvonil ,,ZVONEC“ a  šešské pohádky bude brzo konec.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 3.6.2011 15:38 | karma článku: 8,54 | přečteno: 932x