Náboženství-církve- svoboda proti nevyspělé demokracii Bohemia.cz

Totalita, zločinný systém ,ta to slova skloňována ve všech pádech.Na konci systému Husákova režimu,který promrhal historickou šanci dirigovat volný kapitál ve prospěch občanů.

Náboženství coby nositelka kultury a osvícení v dobách pohanských,dala Bohemia.cz kotlině nový rozměr a to písmo a liturgii.Nechme zatím stranou, zda  je katolická církev oprávněna vykládat písmo tak jak vykládá a podívejme se na to z pohledu nevyspělé demokracie.Jaksi z titulu práv ve společnosti tedy nedotknutelnosti majetku, lidských práv, občanských práv a v neposlední řadě vymahatelnosti práva z pohledu ústavy Bohemia.cz.

                        Je zde vše co by v demokracii mělo být ???Armáda, policie,soudy,parlament,vláda i nezbytné vězení !!!!Ale to samé má i diktatura a neohlíží se na pravo ani na levo pošlapat to co dělá vyspělou demokracii demokraci a to navrácení majetku a je jedno z jaké doby rozuměj po instalaci Bohemia.cz Masarykem.Nynější vlády po roce 1989 dostaly šanci napravit to co komunistický systém ukradl!!!! Jak zemědělcům, vlastníkům nemovytostí či církvi a co se nestalo všichni stojí v koutě a žaloba stíhá žalobu na Bohemia.cz k mezinárodnímu soudu ,protože zde není vymahatelnost práva.Dnešní moci páni zapoměli co slibovali v roce 1989. Pravda zvítězí nad lží a nenávystí, jaksi ale zapoměli dodat ,že do vlastní kapsy, za korita  a beztrestnost pro nomenklaturu KSČ.

                                   Katolická církev si zaslouží ,aby Bohemia.cz   neoprávněně z pohledu instituce a samozřejmě i z pohledu občanských a lidských práv, které jsou sledovány ve vyspělých demokraciich vrátila to co socialisticko- komunistický Husákovský režim  ukradl.Pochopitelně zde je i otázka zrušení genocidních a zločinných dekretů prezidenta  Beneše, který byl ve vleku Gotvalda i Stalina na poválečném  uspořádáním  v Bohemia.cz.To musí dojít k další frašce ,aby se moci pání zastyděli??? To vážně chce Topolánek, Paroubek a další sranda politici aby zde byl zmatek a chaos!!!

                                                              Ano na chaosu vyroste vyspělá demokracie  ,která zaručí všem stejná práva a ne jen pro Havla a jeho Barandov, dyť on nic nechtěl hlásal do davu??? Proč tedy on a jiní.   A církev katolická ne??? Chrám sv.Víta slouží modlitbě a ne státu. Platí staré co je císařovo je císaře a co je (B) patří Bohu.Kůži za kůži dají všichni ti co neposlechnou a nikdo a nic jim nepomůže.

Skončila legrace i trpělivost. Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | pátek 17.10.2008 15:18 | karma článku: 7,29 | přečteno: 664x