Na Bělehrad a nebo voják Švejk se vrací. Ukrajina a spol. Česká republika 2022

Váleční štváči jsou všude. Válka pro někoho znamená katastrofu. Ovšem pro někoho to je požehnání. Byznys a mafie v každé době, jen čeká, až instituce klesnou na dno. A vůle po změně dostane lid do extáze. Ukrajina..ČR..RF..SRN..FRA

Podívejme se na tu skutečnost, jak se vytvářela Evropa po 2 sv. Byl to úklon k  SSSR  a velmi hluboký. Protože hrozila okupace celé Evropy. Ze strany Stalina. Aby se to lépe počítalo, tak v největším úklonu stály USA. Aby dostali zpět, co investovali do války v Evropě proti NSDAP. 1941. A to ještě po agresi Japonska!  Pearl Harbor ? Kde byla USA a její demokracie. 1939...?? 1941!

Někomu se ten socialismus v Evropě, tak zalíbil, že Evropa zůstala prakticky socialistická 1945::::2022. To mělo důsledky, jak vnitropolitické v Evropě, tak i v globální politice. Vznikem vojenského paktu  1949 NATO zákonitě muselo vzniknout i obdobné sdružení jménem Varšavská smlouva 1955. kdo umí počítat tak rozdíl činí ? Tedy problém Ukrajina 2014.....2022 činí 8 let no jaká to náhoda. Kdo je tedy ten agresor?? 2022 Ruská federace nebo USA ?

Cíl:

Kdo tedy  držel imperiální choutky, jak ze strany  SSSR, tak i  ze strany  USA .Rozuměj  na uzdě! Atom!

Jde o hegemonii v dosahu lidského myšlení a úrovně inteligence jedince. Co je mezi tím, tak umožňuje potlačovat určitý odpor proti státní moci. To znamená i určitou formu odporu. Říkejme tomu revoluce!

Závěr:

Dnes se ukazuje, jak Kolovir 19 (pořád dokola) 2020 až 2022 dokázal na 100% potlačit naše univerzální svobody i lidský práva. Ještě, že máme dělbu moci. Trošku  nezávislou a dnes se ukazuje, že NSS i ústavní soud ČR. Drží linku našich svobod. Na fikci demokratického principu právního státu, či republiky. Co to je? Je to socialistická demokratická FRAŠKA. Vlády ss. Babiše nebo Fialy!

Podívejme se na naši ústavu a základní listinu našich svobod a lidských práv a dojdeme k závěru., že to co je psáno, je v moci jen soudní. Je to normální?  Kde je úřad na ochranu základních demokratických principů právního řádu? A jeho kontrolní funkce!

Musíme si tedy položit otázku,  zda ten soud a jeho možný zaujatý výklad. Byl  volen, nebo  prošel, jak si volebním sítem ?? A nebo je jmenován. Jestli je jmenován, tak se zákonitě jedná o diktaturu státní moci. A v žádném případě nemůže jít o dělbu moci na základě ústavy. A demokratických principů právního státu, či republiky. 1992:::::2022

PS

No jistě, že neprošel určitou formou volby. Pak  je to jen určitá floskule demokracie, aby stát (republika) v určité  rovině. Držel byrokratickou státní moc. Na úkor lidu České republiky.Dovolím si dnes v pár slovech rozebrat, co je stát, co je tedy MOC. Je to tedy moc založená na volbách lidu v žádném případě, ne na jmenování. Jmenovat se může úředník v JZD. 

S.

Autor: Frantisek Stanek | sobota 19.2.2022 2:07 | karma článku: 17,98 | přečteno: 547x