Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KE

Krupp Essen

6. 2. 2011 15:44
Chlape,

vy snad chlastáte Okenu...

0 0
možnosti
ZK

SID09

6. 2. 2011 12:01
Fanueli

Tak teď jsem na rozpacích, kdo tady plácá víc blábolů.  Fanueli, zkuste se už konečně podívat reálně na současný svět a přestaňte používat ta nenávistná klišé. Že John nedělá vše výtečně, je jasné, ale tolik špatností ještě nenatropil. Navíc uvědomte si kolik peněz v této republice bylo rozkradeno díky korupci, takže ten boj s korupcí se musí vést. Otázkou je pouze kdy budou první pořádné výsledky. !!!!!!

0 0
možnosti
ŠP

Švec Prťavec

6. 2. 2011 10:00
Situace v policii

Neříkám, že se všemi věcmi, co se tady píšou, nesouhlasím. Každopádně obecně je to jeden velký blaf. Za všechny tyto věci nemůže John, to zaprvé. Zadruhé nemyslím si, že boj s korupcí by byl špatnou věcí. Už v minulosti se nám jasně prokázalo, že zkrátka se tady korupčí a pokud se tomuto trendu neudělá rázná přítrž, tak to nebude lepší. A pokud to začít dělat, musí se začít u policie, která z dob Langra, rozhodně nebyla čistá.

0 0
možnosti
VH

cvlad

6. 2. 2011 9:24
Blábol.

jako obvykleRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik