Ministr vnitra s. John ze Šervůdu musí odstoupit. 2010

Ministr vnitra je svoji profesí redaktor, umělec, ale na ministerstvu vnitra nemá, co dělat. Ministr, který ustřelí svého policejního prezidenta a nemá další kroky, jak situaci řešit je zralý na odvolání. To umocňuje i jeho výrok, aby si rodiče cigánských dětí s dětmi promluvili. O čem?? A nebo se stane co, když si nepromluví. To už všeználek neřekl. Spojovat dnešní kritickou situaci ve státě (odborový pokus o převrat) s cigánskou otázkou je trapné, jako bylo trapné učinkování s. Kocába v politice. Dnes této role se ujal investigativní socialistický novinář, toho času ministr vnitra s. John. 

Tak už i ministr vnitra sir John ze Šervůdu nabádá cigánskou komunitu, naše drahé spoluobčany, aby krotili své vášně. Jaké??? Jen je záhadou, proč  neoslovuje důrazně i majoritní společnost, která se zjevně fašizuje. Co je to fašismus, by měl vědět každý občan státu. Je to útok na svobodu v univerzálních občanských i lidských právech majoritní společnosti i minoritních komunit, které jsou zaručeny ústavou a zákony polo-demokracie zde u nás. Té demokracie, která neumí řešit svoje problémy , jinak než honem na čarodějnice. Co si myslet pod výrokem ss. Johna ze ŠERVŮDU, když v ČT, rozuměj dne 9.12. 2010 ve veřejnoprávní ČT prohlásí k cigánské komunitě, aby rodiče promluvili ke svým dětem v tom smyslu že je asi kriminalita neudržitelná. Jinak bude co s.ministře??? Gulagi, či koncentráky!!!. Ta kriminalita  je, byla a bude i bez  WW, bez cigánů bez gádžu ap. Jestli se stane tedy trestný čin, tak od toho je přeci policie, státní zástupce, nezávislý soud. Jestli to je  přestupek tak OU, MU.

A ne  nějaký bývalý redaktůrek, který za socialismu, zobal komunistické zrno. A dnes slouží, jako (vli) olivový agent s palmou míru, ale s černou holubicí.

 GUR + FBS a její reje atd.

 

Tento politik WW a její předseda sir John ze Šervůdu se dopouští stejné chyby v demokracii, jako ss. LOUDA  v Novém Bydžově, kde hází dospělé cigány do jednoho pytle, bez ohledu na právo občanů nebýt pronásledováni bezdůvodně státní mocí. Na rozdíl od fašizujícího starosty  s. Loudy, jde ministr vnitra ještě dál a hází do jednoho pytle všechny cigánské děti, jako by oni měli ten rozhodující podíl na trestné činnosti v poměru k občanům. Jak ubohé, že soudruhu ministře. J-::). Teď je víc než jasné, kdo ve společnosti zakládá na rasismus s fašizující státní moc. Je to vlastně fašizující státní moc ústy svého ministra vnitra s. Johna ze Šervůdu. Kde to jsme ???? Možná, že v  Bananas respublikas, nebo v Somálsku, či Džibuti a nebo rovnou v Jemenu a její AL-Kajda muslimského teroristického bratrstva.

 

  1. Gádžovské děti, taky páchají trestnou činnost, ale neslyšel jsem ani od jednoho polistopadového státního představitele, že by se snížil k verbálnímu útoku na majoritní, či spíše řečeno na minoritní skupinu občanů. Na rozdíl od dnešního ministra vnitra, který by měl, jako ústavní činitel, ctít ústavu  naši země a dosud platné i když socialistické zákony.    

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 10.12.2010 1:30 | karma článku: 8,94 | přečteno: 864x