Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

SID09

29. 5. 2011 14:06
Vemte konečně vlastní rozum do hrsti

Sport a ČSTV neuvidí ani korunu, protože si je nezaslouží. 

Dostali od státu monopol na fungující sázky a ty prožrali a rozkradli mezi sebou - konec konců Hušáka mohli kdykoliv od r. 1994 odvolat. Vyhovovlo jim, jak Hušák jim nabízí milionové odměny a rokování na exotických místech.Sportovní funkcionáři, kteří se nechali koupit ( které si příslušné svazy navolili ), si nic jinýho nezaslouží - jedině tak spoluúčast na náhradě vzniklé škody. Jsme patrně jediným státem, kdy může zavedená loterie skončit bankrotem. Sportovní svazy si teď opravdu zaslouží pouze  prd a ne další peníze. ;-)!!

 

0 0
možnosti
FS

Fanuel

29. 5. 2011 16:58
Re: Vemte konečně vlastní rozum do hrsti

No ta pravda je tak napůl...nemohu vlastníkovi přece diktovat co a jak. To může jen stát ve smyslu ústavy a zákonů......ty když se částěčně dodrží tak co naděláme...jinak jsem přesvědčen, že ještě není konec a naše právo nemusí být v souladu s mezinárodním právem v otázkách KAPITALISMU.......to je ta jediná výhoda ČSTV...Sazky.... je to mlejn na prachy a účastíci sporu jistě dohlédnou na  pořádný pytel dukátu...... jednou ty mně podruhé já tobě (pytel)...... a stát i Kalousek utře zase hubu....sory Kalousek ten si alespoň lízne ale stát??? Možná jen nějaký daně;-D 

0 0
možnosti
R

rito

29. 5. 2011 10:45
Perlička v náhrdelníku.

Trochu jste předběhl dobu. "Top 09 a kníže pán z Orlíku viz. spící   pán  Švancenberk z Bamberku vytvořili  tým, který má značku" by jste měl dát na správnou míru.

Jedná se o připravovanou Top 10 ve Vašich bujných představách8-o, a tím spícím kníže pánem je úplně někdo jiný. Pepa z Kamýku, nemající ze současným předsedou TOP 09 absolutně nic společného - jak sám potvrzujte citací příjmení.

Ale dost dobře můžete být z Kamýku a značku si vytváříte:-/.

Jako perlička v náhrdelníku znalostí a hloupých předsudků ovšem originální, to se nedá upřít.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

29. 5. 2011 13:55
Re: Perlička v náhrdelníku a OTÁZKY V.MORAVCE

Dnes v ČT ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik