Mezinárodní soudní dvůr a žaloba na HAMAS 2009

Hamas je  zločinecká organizace od samého počátku,to ,že Evropa má strach z muslimské menšiny je evidentní, protože tato islámská teroristická skupina je schopna vyvézt džihád, i  Fitnu a to velmi brzy do socialistické EU. Mezinárodní soudní dvůr žaluji za tu skutečnost, že za druhé světové války, kdy došlo ke genocidě celých národů ( cigány ,Izraelity, jinné národy a církevní představitele, dodnes nevrácení Izraelského majetku po Německých okupantech a znárodněných jednotlivými národními státy fuj .) nepostavil po osvobození před soud SOCIALISMUS.  V roce 2009 se musí mezinárodní soudní dvůr  zabývat i těmito   zločiny proti lidskosti , které jsou nepromlčitelné.

Žaluji Afriku, Latinskou Ameriku, Kubu za zločiny proti lidskosti a nedodržení občanských i lidských práv na svěřených územích pod jurisdikcí těchto států. Které jsou zodpovědné za své národy před mezinárodním soudním dvorem. Ovšem , že se v socialistické EU neměří stejným metrem a Izrael by měl nést nějakou zodpovědnost za Hamas. Izrael není na části Izraele stáhl se a předal území Fatahu !! A  Hamas  žaluje, proč podřezal Fatah po volbách na části území Izraele??

A má vůbec Hamas  morální právo i mezinárodní právo zastupovat Izraelské araby.

Hamasu se dostalo za tři roky po odchodu Izraele, takové mezinárodní pomoci jako celé Evropě po druhé světové válce a kde to je ta prosperita?? Kde je ta touha po míru ani jedno příměří nedodržel ,ale ruku nataženou a ubrečenou tu má jako za arcilotra Arafata blahé paměti, že socialistická EU nové RVHP !!

                           Za co se má stydět Izrael!! 

Že nepodporoje mezinárodní terorismus, a účinně s Amerikou jako ostrůvky svobody přesvědčují zbytek světa o zachování svobod  a vyspělé demokracie? 

Že Evropa ,když prohrávala za obou světových válek a dopustila smrt 6000 000 Izraelitů  a některé staty si za to nechaly i zaplatit ?

 Za to že Amerika jim poskytla pomoc ( za obou válek 1. -2. svět.) , tak dnes nechce socialistická EU přijmout díl zodpovědnosti při potírání mezinárodního terorismu a chce kšeftovat se svobodou a demokracii za nějaký pochybný mír, který nikdy nebyl a v této fázi ani být nemůže a Ameriku nechá  sprostě  se potýkat s problémy a ještě je Eu, tak sprostá , že svádí svoje hospodářské problémy na Ameriku (každý stát si nese svoji zodpovědnost před svým národem za ekonomiku, jak lacinné ?)

Izrael se nemá za co omlouvat a stydět, hájí své právo na pokojný život a bez každodenního psychického teroru ze strany teroristické organizace Hamas.

Izrael má právo se bránit všemi prostředky před mezinárodním terorismem, protože hají občanská i lidská práva svych občanů před islámským fanatickým džihádem (jestli víte co to je).Jestli někdo chce dát legitimitu teroristům z Hamásu ,tak  si musí uvědomit,  že nemají žádné mezinárodní právo se chovat genocidně a i malé děti vyučovat 5let - a více let k nenávisti ke všemu Izraelskému a učí je, jak podřezávat krky ,protože pro teokratický Hamas jsme nevěřící psi.

 Pozor socialistická EU z nebe bude bojováno proti tobě a věz ,že právo na svobodu a vyspělou  demokracii  je na straně Izraele i Ameriky ,jako symbolu vyspělé demokracie bez socialismu.

 Od Nilu po Eufrat včetně Judea i Samaří. K tomu nám dopomáhej (B) pouště Izraele.

                           Stanek (Fanuel) 

Autor: Frantisek Stanek | středa 4.2.2009 11:53 | karma článku: 13,99 | přečteno: 484x