Libye spící, či bdící socialistická lidová džamahírie.!!2011

Socialismus má tuhé kořeny i v takové naši, jaksi dávné, drahé pravlasti. Jakou je Afrika, či Blízký východ. Stěhování národů, dalo Evropě civilizaci. Dnešní moderní války dají Evropské civilizaci opět stěhování národů, ale s plnou nůší terorismu, nesnášenlivosti, závisti.

                                                  Spící socialistická džamahírie!!

Tak mu dáme přes dršku a pořádně. Dostane i po čuni, nejspíš na holou. Libye  i Kaddáfí se otřásá v základech a mírotvorci řinčí nejmodernějšími zbraněmi. To Francie, slovy svého prezidenta se rozhodla zaútočit na režim s kterým po dlouhých 30 let čile obchoduje. Pochopitelně ne s pískem z pouště na výrobu betonu, ale jistě že s NAFTOU,  která je vysoce kvalitní. V zájmu Francie si dovolím připomenout, že nebyla jediná, která čile obchodovala s Libyií.

Mladý plukovník Kaddáfí, krvavým převratem odstranil svého krále a vytvořil socialistickou džamahírii, obrovský soukromý byznys tak jak to umí jen socialismus.

A ejhle, nikomu to až dodnes nevadilo 2011. Že Libyjský lid pod socialismem sténá a nejen tam (Evropa, USA) není přece normální. To že v Africe není ani jeden stát demokratický, nikoho nepřekvapí. Hlavně  v Evropě i v USA si hrajeme taky na socialistickou demokracii (neustále lžeme) nikoho zase opět nepřekvapí.

Život vůdce v permanentní socialistické lži!!!

Proto!

Nechal kmenové náčelníky , aby mu jako velkému ,, Vůdci“ a jeho rodinnému klanu odpřisáhli (asi dobrovolně) věrnost a ruku v ruce za podpory  s celosvětovým socialistickým hnutím šířil terorismus po celém světě!!  A spolu s RVHP+ Varšavskou smlouvou srdnatě brojil proti shnilému imperialismu z USA a prohnilému  západu Francie, Anglie, Německa.

  1. Proč tedy, ale zkusme se  vážně zamyslet!!  Nikomu z dnešních mírotvorců, kteří útočí nesmyslně na Libyii,  nevadí statisícové genocidní  vraždy mezi různými kmeny v Africe, ale vadí   boj Kaddáfího, proti muslimskému teroristickému bratrstvu.   V řádu několika desítkách teroristů= Al-Kajda, Hizbalách, Hamas, Fatah.

K čemu máme OSN ????

Zatočme s terorismem stejně důsledně ihned, i v Jemenu,  Sůdánu, Syrii, Iránu, tak i v Libyii.

Co chtějí tyto teroristické buňky muslimského bratrstva v Africe a na Blízkém východě není žádným tajemstvím. Na rovinu řečeno, chtějí nastolit islámský stát i se svým islámským právem šária. Pak to tedy bude pro demokracii nepřekonatelný problém, který konce, nemá a mít nebude.

No jestli tohle Ruská federace, China , Indie, Syrie, Turecko skousne, tak to bude velmi podivné (možná= něco za něco). No  tak tedy, dobré s námi a zlé pryč. Pomalu se máme v Evropě i v USA  na co těšit!!! Salam alejkum a Aláh je veliký. He he he he he!!!

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 21.3.2011 9:18 | karma článku: 10,11 | přečteno: 1101x