Lesk a bída socialismu. 2011

Nikdy zde nebude normální chod státu (blázinec s cirkusem 1989-2011), který by měl za úkol servis a pohodlný systém státu, pro lid. Nikdy zde nebudou občanská i lidská práva, pokud možno nekrácená zákonem v zájmu lidu. Nikdy zde nebude stát bez mafie. Nikdy zde nebude stát bez socialismu a komunistický Mafie. Proč ???? Protože se necháváme donekonečna socialismem ohlupovat. Místo toho aby jsme postavili hráz, PRAVÉHO bloku v zájmu lidu -státu. 

 

                                                 Bída a lesk socialismu.

Vážení občané!!

Žehráme nad různými, z našeho pohledu zrůdnostmi. Ať už je to v oblasti lidsko –právních, či trestně –právních. Nový, lidově demokratický 1992-93 stát, dostal do vínku, ohranou písničku reálného socialismu, po roce 1989. A vůbec se nepodivujeme nad neschopností, co to přináší  pro stát i lid. Je to hlavně argumentačně, falešná politika, která není a nemůže být v zájmu lidu. Stát se šine do záhuby a přesto se na jedné straně  berou miliardy potřebným v sociální tísni. A na druhé straně se rozdává tam, kde   je to jen v zájmu sociálního státu, ala socialismus. Proč tedy tu ohranou, falešnou a  z lidského pohledu neslučitelnou písničku díky parlamentu-senátu trpíme??  Proč trpíme nedostatečně finančně, slabě zajištěnou armádu-policii. To chceme , aby kriminální živly měly pré, jako v USA při prohibici?? Která stejně neměla smysl!!! Co následovalo všichni dobře víme. Chlast na černo a průvodní jevy, jako jsou drogy, hazard. K tomu, jako náhodou silnou a bystrou MAFII.

Závěr:

No je to prosté!

Prostě nerozumíme (díky manipulaci médii) těm falešným hrátkám ČSSD+KSČ-KSČM+ SOCIALISTICKÉ ODBORY. V rytmu falešného ryku. Socialismu. Pak je neméně důležité, že jsme  z nějakého důvodu zapomněli zakázat: socialisticko-komunistickou mafii po roce 1989. Která ovládá temnými-bolševickými- nitkami náš lid. V zájmu cizí státní moci. Ruské federace.

Bohužel  je to  smutné a v demokracii nepřípustné. A přesto, lépe řečeno, právě  proto, je náš zbídačelí lid vystaven, jak tísni, bídě, tak i  útlaku. Ukažte mně vážení občané na jedno, jediné místo, které funguje normálně v zájmu lidu a hlavně pro lid.

A to tak , aby platilo STÁT je lid a lid je STÁT.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 10.2.2011 3:46 | karma článku: 13,10 | přečteno: 1462x