Láska je šílená.

Katka jede do Francie na dovolenou a její nová kámoška ji může v osobním životě dost pomoct a to i přesto, že okolí ji má za couru a holku pro všechny. 

 

                                                 II kapitola

                                             Láska je šílená

Ták zájezd do Paříže a s kým bych asi tak jela?? Už mě nebaví neustále okolí přesvědčovat, že chlapi ( kde, že jsou ) se chovají, jako  zvířata a myslí jen spodkem. A  o tom to je,  asi mají hlavu  v oblacích a kouří nebo se nechají kouřit.

Svedená holka  jedna , aby se jen omlouvala  i přesto , že si každý rád vrzne a nemusí dávat majzla. To ale musí skončit!

Prostě musí.

Jdu do sebe a basta fidly.

Prostě a jednoduše budu za dámu, žádný šoustání, kde s kým.

Co ale čert nechtěl tak ten  sprostý a nic neříkající nápis (Katka šoustá s ......)  je možné doplnit různá jména a vyjde to  promiňte (stejně), to je  normální podraz.

Lež, chce se mě zvracet, lež jako věž, křičí zvon na místním kostele, zamyšleně  přemítám, snad dám na modlení a nebo půjdu rovnou ke zpovědi..

 

Tomáš na toho všichni  ukázali prstem, ale není autorem nápisu . Autorem je policajt Karel (pod svícnem bývá tma), co jsem ho v úterý odbila a vypoklonkovala s tím , že nejsem žádná kravka, co mlíko dává  úplně zadarmo, nejsem ani žádná pipka, či opice Bonogo. Karel má ženu a čerstvě narozeného syna Karla II , je to srab a ne chlap.

Chci začít nový život s chlapem, ne se srabem. To co udělal Tomáš , jak se zastal toho cigána, když pochodovala marška,  skinhádes tak to byl hrdinský čin chlapa s velkým CH.

On vlastně Tomáš není žádný rasista, skin, on se jen hledal a hledá svoji hvězdičku na zemi. Mundur odložil a začal kouřit chlapácký doutníky Není možný všechny házet do jednoho pytle jen podle vohozu,řetězu, kohouta či kerky. Tak jako místní smetánku privatizačních zbohatlíků, vlastně jen tak mezi námi:  navoněná bída!

 Mě  si dovolí soudit  mě, proč jako???

Jsou samý dluhy a ...! 

 

Co jsme to jen za lidi?

A nebo že by:  soudím sebe podle tebe, nebo je to obráceně??

To si každý může doplnit sám, lidové tvořivosti se meze nekladou.

Tomáš  prochází vývojem, hledá sebe sama,  jako jsme se hledali mi.

Já se například hledám do dnes.

Snad je v tom  láska i  sex!! A pak, že láska neexistuje.

 To je jasný ,jako facka na sále.  Láska je šílená.

 

Mám  sice sex ráda jsem taková nymfomanka, co umí dostat každého chlapa, ale jak jsem řekla to musí skončit.

 

Hodina hopsání s novou cvičitelkou Alex mají drajf a jsou plný šťávy, tělíčko dostane zabrat, prsa dostávají rajcovní polohu a chlapi svoje nadržený kukadla nemůžou  odtrhnout od dirky  ve dveřích od příručního skladu a myslí si, že o nich mi baby nevíme tůdle, nůdle.

Schválně se naparujeme a děláme, že  o ničem nevíme, jó je to bžunda. Ty  Alex ten výzkum vtahů je vůbec k něčemu, neskonči to v šuplíku, jako všechno!! Jsem zde sice za místně vyhlášenou  běhnu, ovšem skutečnost je jiná, vlastně jsou i horší případy ne!!

Můžeš tedy něco na sebe naprášit, vy tento, vykecat!

 Opáčila Alex.

No jasně Alex, že můžu. 

 

 Jsem normální ženská, nic v tom  není zvláštního, mám jen o krapátek víc hormonů sex je pro mě droga. Můj takový  soukromý sociologický výzkum ukázal, že jsme ženský všechny stejný, některý orgasmus celý život předstírají a je to normální a já ten orgasmus na rozdíl od nich mám několikrát za sebou a záleží jen na tom,  jak mě  milenec  rozparádí.  Orgasmus zásadně nepředstírám on je totiž skutečný a chlapy to poznají. Akt  vyvrcholení  je neskutečně krásný prožitek. Oni dámy vlastně lžou těm svým chlapům (jsou-li nějací) a  vzorní mužové od rodin chtějí něco, co ještě nezažili, pravý prožitek i s těmi stahy v pochvě.

Muži to poznají a  Katka utěšovatelka jim byla na blízku, ale to skončilo a tečka.

Jasně Alex,  že s tím skončím,  chci si najít chlapa s gulami, co drží slovo a není srab.  Asi jsou schovaný na jiný planetě či co.

Ne a ne zavadit o pořádného muže.

A co sportovci!!

Opáčila Alex. Tělo samý sval a šlacha, jsou zdravě sebevědomí zbytečně nedělají podrazy. Jó to máš asi pravdu přitakává Katka.

Chlapi  co chodí do posilovny, dělají nějaký sport  jsou stejná krevní skupina, no a mi dámy co vedle hopsáme co umíme  dát tělu pěkně zabrat, potrápit tělo tak jsme časem  samý sval a to se mužům líbí, proto dřeme a držíme nesmyslný diety. 

Chlapi zas  mají bicáky a tripáky a   penisy jako tenistky to je fór kontruje Alex.

Já husa pitomá sportovec to je ono!

To jsou kluci, co mají smysl pro fér hru a podfuky  ty jsou minimální. Vždyť Roman na férovku, byl nejlepší milenec, hraje pinponk a Tomáš obrácený skinhádes mě několikrát zval na místní kukandu v turnaji o pohár starostky.

Tomáš je  sportovec (bývalý skoro skinhádes) a s Romanem  ve čtyrhře několikrát vyhrál místní soutěž o malé sele, které se  za zvuku místní kapely, vždy promění ve škvarky a s gambáčem v ruce udělá,  tu správnou tečku za turnajem.

Pochopitelně,  že starostka radostí brečí, při rozjezdu místní omladiny, která za zvuku chemické hudby se klátí sem a tam, ovšem místní tajemník úřadu to neustál zbledl a hodil kačatům s omluvou, že snědl vlašský salát. V tom nějaký vtipálek zavolal záchranku a tajemníka za zvuku houkačky a  smíchu odvezli do místní nemocnice na klistýr.

Měšťáci se neukázali světe div se, proto kontrola OP. se  nekonala, což s povděkem kvitovala místní zdravě drzá omladina, která se s chutí svoji vlastní pustila do řádné pařby. Sami měšťáci byli pod  vlivem, totiž jejich náčelník slavil  povýšení a Karlovi měšťákovi se narodil syn,  jó  jsou to  komické situace.

Výhoda malého města: nic se zde neutají a vše se vyžvaní, zkrátka drbárna.

Karel  co jsem s ním zametla taková to byla od něj neskutečná prasárna, proto ten lživý sprostý nápis a lidi jsou jak pitomý , každý hned ukáže na toho kdo se nemůže bránit a předsudky mu jsou vlastní jako košile .  Brrrr!!

 

Sousední město v pinponkovém turnaji neustále dostává na frak i přesto, že místní mafiózo  p.Doseděl do toho rve prachy horem dolem nó, ale kdo umí tak umí , kdo neumí tak čumí. Ve sportu je ještě jedno heslo a to zní: sláva vítězům a čest poraženým. Ale kde mám  čest já ??? Nejsem zas taková srágora, musím hrozně zabrat a makat na sobě.

Jen táta mě dělá starost s tou aférkou, žabec nějaký (puberťák), co ho dostala a taťka začal provětrávat úspory, no a máma není taky bez viny , vlastně jsou na tom oba stejně, zevšednil jim život, mají málo vzruchu a tak na starý kolena blbnou.

Máma umí ze vztahu vycouvat udělala to již několikrát, je ovšem zvláštní, jak dokáže neustále mentorovat a poučovat co bych měla a neměla. Táta je bačkora tak nevím co bude dál. Život je život, změna je změna a ve středu je ho tam třeba, vždy glosuje strýc Evžen při rodinném srazu. Obávám se, že  je to pravda.

Vím ta vnoučata by to dali do krásný roviny, byla by to taková hezká , romantická idylka v noci bojovka  a k ránu spánek! Odpoledne dědeček s babičkou na procházku do místního pralesa na čerstvý vzduch, večer koupání vnoučka  a pak šou....... !

Ach jo!!!

Už mě to tiká pěkně dlouho, hele nedělej , že nevíš Alex!! Tak já ti to řeknu. Co asi budík ne!!!

Trouba budík ne a ne se přizpůsobit, je to v nás ženských, něco se zkrátka probudí a ženská nemá žádný stání loví a loví. 

Tak Alex už jsem toho nakecala poměrně dost je to takový malý výsek života na malém městě, kde je pošta, pár hospod, hotel , sokolovna, nemocnice sama poznáš!  Bude se ti tady líbit, ale  je zde osobní kouzlo, vidíme si do talíře!! Jinak v Babylonu odkud jsi přišla je to takový inkognito že!!  

Víš jsem vlastně ráda, že jsem tě poznala jsi fajn holka, sportovní typ.  Dostala jsem od chéfa poukaz na zájezd do Francie pro dvě osoby , zadařilo se mě v obchodě  dobrý ne!! Řeknu ti to na rovinu momentálně chlapa nemám, kámošky Linda s Petrou jsou  snad spolu srostlý, pupeční  šňůrou, víš oni žijí na hromádce  a pak, že láska není.  Zmizely spolu   někde v Práglu  na nějakým fesťáku či co. Řekla bych Tomášovi ten by jel i ve spaní, ale  ten má turnaj  s Romanem hraje mač v turnaji pinponku je to tradice železný  starostky a místní omladiny. Jak jsem ti říkala!  Tak, že je to v pr... .

Kde vzít chlapa  a nekrást.

Hele Alex jela by jsi?? 

Je hloupý jet sama!

A víš ty kačeno jedna, že  dámská jízda a k tomu spanilá je nade vše.

Ještě  proberem nějaký ten detail a v pátek: adie hulvátov.

Zvoní telefon,  Alex na drátě vlastně na vlně, ty Katko v kolik to letí v pátek z Práglu,  ve dvě hodiny  z Ruzyně vyhrkne Katka, no paráda ještě, že jsme ve volným prostoru EU zachechtá se Alex . Představ si, jaká je to klika, vedle soused fešák právě čerstvě rozvedený jmenuje se Mirek,  jen tak mimochodem při pozdravu povídá, slečno na týden Vás opouštím letím do Francie mohla by jste se juknout na schránku a kouknout na dveře, ona je dnes taková móda o dovolených vykrádat byty,  není nad dobré sousedy viďte? To si piš káčo!!

Podívala jsem se mu do tváře, pěkně zpříma a povídám mladý pane  laškovně jsem nadhodila ofinu, vyšpulila svoje pery, jaká pak , že to je náhodička významně jsem se usmála, mám ten samý problém letím s kámoškou v pátek z Práglu, taky do Francie.

Pan Mirek káčo zalapal po dechu, bylo na něm vidět určitý zmatek ve tváři, zhluboka si vydechl pak pomalu odpověděl, supr tak v pátek na letišti.

Jak to vyřeší s tím kastlíkem na dopisy a kontrolou dveří tak to fakt vážně neřeším. No a co, balíš Katko,  jó balím a doufám, že sbalím i nějakého chlapa s velkým CH.        

                                                  Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | pátek 25.9.2009 17:00 | karma článku: 5,78 | přečteno: 4685x