KSČ-KSČM a Filip bez revoluční fantazie. 2010

Odbory plánovaný státní převrat 21.9 2010 ve prospěch socialismu, ala sociálního státu je na pohled nemožný, ale když bude mít podporu z části ulice, tak bude muset každá vláda nějakým způsobem reagovat. Může taky dělat, že ji to nezajímá, ale na věci a problémech vedení státu to nic nezmění naopak se dostanou do popředí ti, co zůstavají po celou dobu od roku 1989 v  ústraní, ale přitom tahají za ekonomické provázky, když politiku vyměnili za koryta a následná beztrestnost je toho důkazem po roce 1989. Ve prospěch komunistické mafie té mafie , která ovládá i dnešní stát 2010.

Alexandr Vondra a rozpustilá parta z ODS deklarují neustále na veřejnosti pomyslnou snahu o reformu, ale ta se prý neobejde prý bez náročných škrtů ve státním rozpočtu. Ostatní to prý nechápou a jsou brzdou reforem. Tento hluboký strategický omyl vyprodukuje odpor zbytku občanské společnosti ve smyslu proč my ne a vy jo.

Nečas, Topolánek (dobré úmysly i záměry se státní byrokracii) asi neví, co je zpětná reakce byrokracie a jejich přátel. Za každým korytem je potřeba vidět spleť mafiánských praktik ve prospěch byrokracie. Žádná vláda na světě není  schopna dotáhnout do konce systémové změny bez opory v ústavě a zákonech  příslušné země, protože právě zpětná reakce je odezvou na akci deklarativně prosadit to, co mělo být již dávno provedeno viz. rok 1948- 1968-1989,  ano jsou to revoluční roky a v těchto letech dozrála společnost revolučních změn, které měli pomoci státu, lidu-občanské společnosti o nápravu stavu ekonomiky, ale ne věci veřejných.To musí být zajištěno jinak a to z pohledu ústavy vyspělé demokracie, bez toho není možná žádná změna systému od socialismu k opravdové demokracii občanských i lidských práv pokud možno nekrácených zákonem.

Musím konstatovat, že revoluční (lépe řečeno nadšení lidu) potenciál roku 1989 se stal fraškou (konečně lid prozřel) v režii státní bezpečnosti a dosazených kádrových rezerv do státní správy po roce 1989 a je to i důkazem neschopnosti politiků vést stát za socialismu a neschopnost i vést  sociální stát v režii socialismu po roce 1989.

Dnes je vidět škodlivá politika Klause a Havla jako dvou hegemonů- rozhádaných fracků jeden čehy a druhý hot. Což mělo  a má za důsledek lpění na své socialistické zlé pravdě ke škodě národů- lidu ve společném státě opětovně založeného na zlodějně viz. genocidní Benešovy dekrety 1918- 1943-1948.

Žádný stát na světě se nemůže těšit přízní byznysu a kapitálu, když na jednu stranu hlásá demokracii a na druhou stranu popírá všechny atributy práva a to vymahatelného,které se může uskutečnit jen na základě vyspělé demokracie a ústavy, jako akcelerace změny v systému správy země.

Akcelerace je z historického hlediska nezbytně nutná a tak i přes několikáté varování  hold, bude muset ulice rozhodnout kam dál ve slabém a korupcí zmítaném státě. Jen bych chtěl připomenout, že KSČ-KSČM NESPÍ (hegemon socialismu) A SVOJE JEDOVATÉ SOCIALISTICKÉ FANTAS –MAGORIE  je  připravena využít skrz odbory, jako poslední organizovanou kliku ve prospěch socialismu, ala sociálního státu k jeho škodě.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 13.9.2010 3:41 | karma článku: 9,56 | přečteno: 1018x