Koryta=korupce a větrné mlýny, byrokracie= socialismu. 2010

Socialismus se nám jeví ve své nahotě, tak prostý, tak bezbraný. KSČ-KSČM roní krokodýlí slzy nad vývojem demokracie a unisono ČSSD souhlasně přizvukuje, Je to podlé, trapné a směšné. Kdo ze soudruhů, ještě dnes, může poslouchat manipulaci, demagogii těchto stran je nakloněn komunistickým myšlenkám z dob reálného socialismu. Socialismus ve státní správě nemůže s korupcí a s nápravou občanských i lidských práv ve smyslu vyspělé demokracie hnout, do té doby, než vyspělá demokracie uzákonní. Ústavní zákaz socialismu a komunismu, což je normální cestou,  jak genocidní ideologie socialismu a komunismu  zakázat. A nebo to není normální, po roce 1989?? Tak co tedy, jako národ chceme. 

Že je v parlamentě i legranda je normální, že je v parlamentě nelogické myšlení je normální, že je v parlamentě byrokratická zátěž zaměřená na korupci a zájmové skupiny je normální, že je v parlamentě a poslaneckých klubech socialisticko-komunistických mafiozních praktik požehnaně, tak normální není.  He he he he.

 

Protože naše národní politika politických stran  je založená na byznys- politických základech vytvořených hlavně po roce 1989, má za důsledek dnešní stav demokracie. Jde hlavně o náklady politických stran na volby a jejich profinancování. Není tajemstvím, že státní rozpočty jsou dojnou krávou pro politické strany, včetně  kariérního  rozhledu neprofesionálních politiků (malá domů).

 

Kde ty strany berou nelegální peníze na volební frašky je tak šechiše záhadou (specialitou), když zákonitě jim státní příspěvky nestačí ani na zaplacení byrokratických struktur politických stran, natož na jejich politický růst a krytí zájmů.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 22.12.2010 5:15 | karma článku: 12,41 | přečteno: 1145x