Koho mafie udolá a kdo neodolá.2010

Mafie a kdo s ní, sní věčný sen o byznysu, který je založen od prvopočátku  na státních zakázkách. Politika s.Nečase, s.Johna sira ze Šervůdu, či knížete pána z Orlíku nám dnes a denně připomíná o co v té politice vlastně jde. Náš státní aparát po roce 1989 velmi rychle převzal všechny výhody socialisticko-komunistické mafie, která se nestyděla lhát lidu s vyhledem na světlé zítřky a dnes je to úplně stejné jen s tím rozdílem, že kapitál nejde přímo státu ale rovnou do mafiánských kapes.

Na začátek několik jmen z okolí byznysu T.Hrdlička,  I.Rittig, R.Janoušek, V.Bárta, R.Háva, A. Hušák, A. Charouz, Z.Bakala a mnoho dalších rádoby podnikatelů. V čem tito dravci byznysu podnikají je takovou malou záhadou. Oni vlastně nepodnikají v ničem. Jsou a byli vždy odkázáni na nějaké kšefty spojené s  kamarádičky z mokré čtvrti politických stran, kdy na začátku stálo OF  řízené ministerstvem vnitra a  stále pracující rozvědkou (STB) CIS na ochranu zlodějského státu, genocidních Benešových dekretů po roce 1989. Nástupnické strany  po rozpadu OF vytvořily skrytou národní frontu a jejich cílem je  rozdělit včas koryta mezi známé tváře byznysu a byznys zas na oplátku projeví patřičnou vděčnost. Takovému spojeni se všude na světě říká mafie a prostý lid může těžko při svých každodenních starostech tuto zločineckou sebranku prokouknout. Toto uskupení je o byznysu a ten  myslí jen na svoji vlastní kapsu, kdo to může jen okrajově a  zprostředkovaně jsou média.  Dnes je to NET čtvrtá moc ve státě vyspělé demokracie.  Je víc než jasné, že ČSSD a KSČ-KSČM ztracenou pozici nelibě nese (108, ale není ústavní většina)+(J)  a bude chtít hrnout síru a špínu na politické konkurenty, ze stran ODS, VV, TOP 09.

Mafie a byznys stát,  tedy jedno jest a ti co zvyšovaly státní rozpočty do mínusu (schodku) si toho byli dobře vědomi.  

Možná, že někteří jedou i v drogách, zbraních možná, že někteří nejedou v ničem a jen káží vodu a pijí víno, těch bude jistě většina. Je to veliká škoda, ale ani nová politická trojhvězda, Nečas, John, kníže pán z Orlíku neskýtá záruku  systémového řešení vedení státu po roce 1989, ono heslo: starého psa novým kouskům nenaučíš je pořád platné. Když se nechce a není chuť!! Proč taky, když v bordelu se tak hezky a nepřehledně žije a kdo by pak stál o řád a pořádek. Že??

Chaos a beznaděj je to, co nás čeká a nemine pro naši zpátečnickou povahu a touze po revanši. Opravdových podnikatelů formátu Ford, Baťa, kteří začali od píky  je jako šafránu a proto jejich firmy jsou znakem solidnosti a jistoty, prosperity.  

Naši podnikatelé se zrodili z popudu politických stran a socialistické státní zlodějny, kdy stát za tisícovku (hrůzné body) daroval občanům možnost legalizovat komunistickou zlodějnu po roce 1948 ve prospěch nových asociálních struktur. Zloděj, křičí chyťte zloděje.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 15.10.2010 8:11 | karma článku: 10,22 | přečteno: 739x