Kindl dostal vyvážený prostor je to O.K k vyspělé demokracii 2009.

Kindl je odborník na slovo vzatý a jeho argumenty se prolínají na hraně přestupků, v žádném případě nejde a nepůjde o trestný čin. To by jsme za různá pochybení museli zavřít celý národ. Kdo nekrade přece okrádá rodinu jen si vzpomeńme , co nás drželo na vyšší životní úrovni. A tak je jasné, že staré dobré heslo viz.( Starého rafana nové kousky nenaučíš!!)

 

Kindl dostal prostor v ČT a Dvořáková ubrala evidentně plyn. A z pohledu vyspělé demokracie je to O.K, protože dialog je nutný a bez monologu se demokracie obejde. To je jasné, co není jasné proč se tak s. Dvořáková staví do role procesu, který ji zjevně nepřísluší a to cíleně nabourávat akademické svobody.

To si nedovolil ani dr. Husák blahé paměti.Neříkám, že v naší socialistické ekonomice není bordel je, ale je vyvážen neorganizovaným procesem.

Na rozdíl Husakova režimu, kde byl na bordel v plánování i příslušný zákon STPK. No je vidět, že pomalu, ale jistě se dostáváme do varu a s varem je vždy spojena i rychlost různých afér, které demokracii popostrčí správným směrem jen ne klid pro práci sudruhovia. Klid pro práci zdaleka ne!!!

Stanek (Fanuel)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | neděle 1.11.2009 17:15 | karma článku: 16,58 | přečteno: 1387x