Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

zmat

29. 9. 2011 10:36
jak vidím Fanueli,

hospitalizace nepomohla, spíš se to horší.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

30. 9. 2011 2:28
Re: jak vidím Fanueli,

blbý prášky změním doktora :));-D

0 0
možnosti
JD

Draki

29. 9. 2011 7:31
Františku: co věta, to opravdový skvost:-)

Např: "...Sociální stát je vlastně socialismus - v podání národně

lidově demokratického státu (fašismus). Který poznala na vlastní krk i

Milada Horáková a další..."  To jsou neuvěřitelné konstrukce :-) Asi tak: kdybychom tady měli tu Vaši "monarchiji", tak místo sezení u klávesnice v Ústavu a obšťastňování spoluobčanů CIBULKOVINAMI byste se v tomto ročním období věnoval nejspíš odmetání listí před majestátným sídlem svého pána a donekonečna mu děkoval za to, že vás nepřetáhne přes hřbet bičíkem :-):-)

0 0
možnosti
FS

Fanuel

30. 9. 2011 2:33
Re: Františku: co věta, to opravdový skvost:-)

prosímtě to je ,,jinotaj"....... sociální stát je socialistický stát....... alias od roku 1945 lidově (ledově) demokratický systém vedený KSČ.....Beneš... už v té době byl vazalem ,,STALINA" možná i ,,Hitlera" ti dva byli kámoši do doby než si dali do dršky :))  No a ten krk M.Hor. holt vysel na špagátě vod komoušů:))

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

29. 9. 2011 7:29
Demokracia je virtuálny pojem

a vlastne falošný. Pretože nikdy v histórii nedokázala úspešne fungovať. Doslova "vláda lidu" je nezmysel, ostatne to píšete.

Sociálny štát má k demokracii bohužiaľ pomerne blízko, pretože politici sú nielen poskokmi záujmových skupín, ale musia brať ohľad na voličov z ktorých značná časť rada podporí umelú zamestnanosť, sociálne dávky tj. život na dlh.

Že demokracia nemože fungovať, na to prišiel už Solón.

:-/

0 0
možnosti

studánka

29. 9. 2011 7:51
Re: Demokracia je virtuálny pojem

Mýlíte se, pane. Demokracie úspěšně fungovala v Athénách, bohužel byla Spartou vojensky potlačena. "Vláda lidu" není demokracií, tou je vláda občanů a to je rozdíl. Ani ve Starém Řecku nebyla demokracie vládou lidu, nezúčastňoval se na ní všechen lid Athén, ale pouze jejich občané. Že demokracie fungovat může je vidět na příkladu Švýcarska, jediného to státu na světě, který se k demokracii blíží.

0 0
možnosti
PC

Paula

29. 9. 2011 6:49
Cizí slova...

Monar....cooooooooo????? Jestli to měl být vtip, tak pardon,  nepochopila jsem. A jestli to myslíte vážně, tak se styďte ...

0 0
možnosti
DP

Dědek Plesnivák

29. 9. 2011 7:07
Re: Cizí slova...

Kdybyste četla články FFS častěji, pochopila byste, že i duševně chorým je dobré dát prostor pro psaní, i když jsou to opravdu otřesné nesmysly plné pravopisných chyb. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik