Katka -láska kapitola 4.

Katka s Tomášem se setkají nad počítačem a mezi tím se vzájemně svedou je jasné, že prim hraje veselá Katka, ale i hormony Tomáše se splaší.

 

 

                                                     LÁSKA

Zámek -cvakl a dveře se se skřípěním otevřely a Katka s Tomášem za sebou zavřeli . Alex právě odešla s Mirkem do divadla  a tak zůstal byt volný pro Tomáše i jeho žákyni Katku. Tomáš(hacker) se dlouho chystal Katce pomoc s tím počítačem, ale nebyl čas, vždy se něco řešilo a nebo zapíjelo. Na maloměstě je vždy nějaký důvod.

Katky rodiče měli neustálý zájem o lepší život než vedla Katka, ale život je život a ten tropí hlouposti. Proto  se už skoro rozloučili s tím , že se někdy dočkají vnoučat, což by v důsledku znamenalo katastrofu, jak pro Katku tak i pro ně.

 

Hlavně po té epizodě, co zahnul otec.  U matky je flirt, skoro běžná věc, hold jablko nespadlo daleko od stromu. Někdo po otci, někdo po mámě-já jsem spíš po mamce.

 

Po návratu z Paříže potkala Katka  Tomáše a slovo dalo slovo na rekvalifikaci záměru Katčina života. Tomáš je sice o dost mladší, ale to jak se rozloučil s hnutím Skinhádes, jak se postavil na stranu Katky a toho urážejícího nápisu od sraba Karla mistního policajta, tedy klobouk dolů.

 

Proto bylo v mysli Katky rozhodnuto.

 

Ano  je to kus začínajícího  chlapa, chlapa jménem Tomáš. Ano je to sportovec s Alex jsme si řekli, jdem za slušný holky a za typem chlapů, co jsou sportovci, protože ti mají pevnou vůli něco dokázat.

 

Tak když tak už!!

Konečně jsem doma  u  Alex   a dveře,  jak při otevírání tak i při závírání škemraly o nějaké promazání. Jako doma , jako doma Tomáši.

Tomáši - udělej si  pohodlí v lednici je pivko, udělej si kafe, já se sprchnu a podíváme se, co s mýma mezerami ve vzdělání informatiky uděláme.

A pak se podívám já na tebe Tomáši, pomyslela si Katka, která jako vždy myslela na sex.

 

Tomáš mezi tím připravil kafe i pro Katku. Nalil si pivko, pustil počítač, připravil digitální foťák a v duchu se mu začala před očima vytvářet (sexi) skutečnost ovšem jen v té prvotní podobě, jaksi virtuální. Ta od té skutečné je nahony vzdálená, protože fyzický kontakt je kontakt. Je to kontakt těla na tělo. To jsem zvědavý, jak tohle dobrodružství skončí zalicitoval si Tomáš.

 

Katko posaď se ke stolku já si odskočím a dáme se do toho. Po malinké chvilce se Tomáš vrátil a Katka surfovala na Netu a hledala, nějaký kontakt na změnu pracovního upatnění.

 

 Střední školu sice Katka má, ale nemá již potřebné zkušenosti a to dnes je důlěžitější než škola. Zakopala se po škole s prodáváním  v místní prodejně Srdce domova, no už ten název je jak z Holandska či z Hamburku.

Koho chleba již tak toho píseň zpívej praví jedno přísloví a je na tom něco pravdy, když to příslový člověk rozebere tak je to jen o podřízenosti a dobrovolném otroctví.

 

Podívej Katko je to jako se sešitem.  Složka je sešit a soubor je množina dat pod nějakým jménem, který se do sešitu či složky ukládá pod jménem a pod tím samým jménem se zase najde  chápeš??? Jo chápu Tomáši a  Tomáše se dotkla vůně z Katčiných vlasů a její hruď se pomalu nadýchla vzduchu, čímž pádem ňadra nabrala vzrušující polohu.

Neslušně jsem se zakoukal do prostoru soutěsky a uvědomil si, že mám jedinečnou šanci se s Katkou pomilovat a nedat na ty oplzlý řeči zlých lidí.

U mě byla Katka, vždy férová holka  škoda, že podlehla sexu a sex to je nemoc. Jako , každá nemoc i tato se dá  léčit. Samozřejmě, že si Katka tím jen dokazuje,  že s tou svoji vůli je potřeba něco začít dělat.

 Když si Katka začala uvědomovat, že je nymfomanka tak ten sex byl pro ni jen vysvobození z šedého života na malém městě. 

Pověst, byla již taková, že by si od ní časem, nikdo ani kolo neopřel viz..  srabácký místní  občan měšťák policajt Karel.Ten jeho zlovolný,sprostý nápis  Katka šoustá s ......., tak s tím nápisem chtěl hodit , špinavou slinu s dopadem na Tomáše, ta se odrazila a tvrdě dopadla zpět. Kdo s čím zachází tak s tím i schází, tolik moudrost.

On se jen přepočítal  Srabák!!

Myšlenky se oběma honily tím správným směrem a každá myšlenka, jak Katky i Tomáše narážela na sblížení a vzrušení postihlo oba dva.

Je těžké říct u koho bylo silnější.

Asi u Tomáše, který po chvilce výuky a seznamením Katky co je tedy ta složka, co je soubor a jak se fotka kopíruje,  či přenáší text ze schránky, nebo jak se  ukládájí informace do jednotlivých složek, se nenápadně dotkl Katky v prostoru ramen.

Ruka šátralka pomalu Katku pohladila, načež Tomáš pravil Katko: malá pauza ty dáš cigárko a já skoro dospělácký doutník, jak říkaš opáčila Katka a dlouhým tahem nasála kouř z cigarety, který vyvolal v Tomášovi aktivní představu, jak zahrne Katku sladkými polibky od hlavy až k patě.

Tak jak to chápeš Katko,  jde to odpověděla. Je to  na mě dost silný kafe.

Chtělo by to Tomáši pivko viď ?

 

 A mě nalej skleničku něčeho tvrdšího s Alex jsme si přivezli babský pití z Francie.Po usazení se do pohodlného křesla, kde Katka byla proti Tomášovi se začal  Tomáš vyptávat, co a jak bylo na dovolený s Alex. Nemožný něco utajit, ale malé město, žije svojí telegrafní službou.

V několika větách ho Katka informovala o Mirkovi a o románku Alex.To je ten soused víš, už jsem ti o něm říkala!!

 Bouřlivý výlet,  jak jinak ve vší počestnosti, oni holky to jinak neumějí! A začala se smát svýma hnědýma očima mlsné srnky.

V tom si Katka přisedla  se skleničkou v jedný ruce a v druhý s cigaretou se podívala Tomášovi do očí!!  Pomalu položila sklenku a v zápětí následovala i cigareta. Oboustraná náklonost a společná řeč je spolu dala dohromady, a  Katka se vášnivě  nahnula k Tomášovi.

Rty se do sebe zakously a jemný pot vyvstal Tomášovi na čele. Katka se uměla báječně líbat, koneckonců on Tomáš už měl taky jistou zkušenost, ovšem je jasný, že se Katce nemohl vyrovnat a to Katku částěčně dovádělo k erotickým představám.

 

Katka byla zvyklá udávat tón v milování a v projevu nefalšovaného orgasmu doháněla muže k šílenství.Jenže chlapi chtějí mít doma spořádanou manželku a ne běhnu, která jde s každým. Na šoustání to ano ale na společný život tak to ne!!

 

Tomáš přešel od hlazení a líbání směrem od hlavy dolů a pomalu se začal mazlit s mými ňadry, které měli vše v pozoru, jak Tomáš svými ústy vlnivým pohybem jazyka pomalu kroužil oklo bradavek, jako měsíc okolo země.

Vagína pomalu zvlhla a byla připravená přijmout, to co Tomáš ve své fantazii, bude dělat. A Tomáš se ukázal, že umí, že to má to vrozený, zkrátka talent.  Pomaličku se prsty dostával níž a níž a jemným pohýbem se dotkl místa, které mě vždy připravilo na pěkný zážitek. Moje touha byla vybičovaná a hormony pracovaly , jako atomová elektrárna.

Tomáš věděl, jak na mě.

Otočil si mě na bok   a něco tvrdého se mě dotklo. Rukou jsem to uchopila a Tomáš vzrušením vzdychl a pomalu se dotýkal zadní části mého připraveného těla. Lehla jsem si na záda a Tomáše si na sebe překulila.

Misík to je to správne slovo, slušně vyvinutý Tomáš mě pijem doslova ucpal a jeho slastný pohled říkal vše. Pak si  Tomáš  lehl na záda a jeho zavináč se chvěl o poslední kousek. Vlezla jsem si rozkrokem na Tomáše a vsunula si něco velmi, ale velmi tvrdého a velkého do jeskyńky .

 Břišní tanec Tomáše dostal na vrchol blaženosti a orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. U mě se projevuje poševními stahy a to je něco , co chlapi doma neznají a když to poznají tak chtějí Káču jen na šoustání. A rodina????

To je netankuje, kdo by se zapletl s takovou rajdou!  To se ale přepočítali v jádru jsem slušná a poctivá holka.

 

Tomáš poznal  tajemství blaženosti z mé strany a i já jsem cítila, jak penis Tomáše došel k vyvrcholení a jeho hluboké, vášnivé vzdechy, byly to ho jasným důkazem. Oba jsme si lehli na záda a s rukama propletenýma do sebe jsme vychutnávali pohár rozkoše.

 

Ticho a nic než tiché dýchání nás k sobě poutalo a vzájemně jsme se tak znova a znova milovali.

 

 

Kde si Katko tak dlouho byla?? Optala se starostlivá máti. To víš mami po dovolený tak musí člověk obejít známý pokecat, co je nového, zajít na pivko a tak odvětila Katka.

Ty Katko s tátou není něco v pořádku pořád vyjíždí je nervozní a není skoro doma. Přítáhne vždy až k večeru. Večír na nic nemá náladu, věčně utahaný říká,že chodí pomáhat vedle do vesnice k Dosedělovi to je ten socialistický privatizační mafián, jak jsem ti říkala.

 

Hele mami nalejem si čistého vína táta se prostě trochu zbláznil  a žabec ho dostal. Provětrává úspory kontrovala matka tak to je blbý odvětila Katka. Co s tím budem dělat?? Lámat přes koleno fotra nebudem to nejde. Jde jen počkat zda se to neuklidní, to víš mami radovánky v pozdním věku, do toho ta třetí míza a je vymalováno.

 

Víš Katko, kdyby jsi měla vnuka, nebo vnučku, on by se vzpamatoval, co má doma celý den dělat. Na houby domů na pivko a zase  domů tak to je tedy bingo. Co navrhuješ!

Katka se zamyslela a tajemně odpověděla víš mami mám tajemství, no tak ven s tím začala se vyptávat máma.  Nemáme mezi sebou nic, co by jsme si nemohli říct Katko nebo snad ano?

 

Není to nic špatného mami,  začala jsem chodit s moc milým klukem, to ale říkaš pokaždý Kačeno a pak tě má jen na jednu noc , či na dvě a jsi zase sama. Teď je to mami úplně, ale úplně něco jiného. Ten kluk mě má už dlouho rád, stojí o mě a několikrát to i dokázal je to mami chlap s velkým CH.

No tak mě nenapínej!

Má to malý háček mami.

Já to věděla a spráskla ruce nad hlavou. Mami není to, co si myslíš ještě ne. Ty jsi tajemná, jako hrad v Karpatech Káčo i s drákulou dohromady.

To zase ne !

 

Tak Katko o co jde. Víš mami je o něco mladší! Jak mladší snad to není mimino? A zařechtala se !! Mimino to není je to už větší kluk léta utíkají je mu přes dvacet. Katko sedni si je to normální! Tobě je přes třicet to je desetiletý propastný rozdíl!

 U chlapa to nevadí, ženská může pořád  to mami víš sama nejlíp. Horší by to bylo obráceně. To už některý chlapi nemůžou a nebo s obtížemi. Jó mamko do chlapů se nevidí. To máš pravdu  Kačeno, do ženský je taky pěkná clona.

Sama by jsi mohla vyprávět. A kdo je to, snad ne ten skin, no jak  má přezdívku (Heinrich) Tomáš se jmenuje. Mami prosím tě pochop to!!!

Tak je to on ?

Je mami je a je úžasně milí a pozorný a hezký a dospělácký a mám ho ráda. Tak to je tedy rána milá Katko to je tedy nářez to se tatík asi zblázní radostí a nebo starostí. Mami: táta a já jsme na jedný lodi. To mě chceš namluvit Katko, že jsem nenormální a že místo tatíků si mám narazit nějakého žabce tak to ani náhodou dva v rodině to stačí. To já takhle nemyslela, jen jsem si udělala jasno, co momentálně chci a chci už konečně chlapa, co by chtěl rodinu syna, či dceru a byl na nás hodný a pracovitý. Tomáš sice chodí na střední školu, ale je blázen do počítačů a programování je u něj koníčkem. Dnes ajťáci a počítačoví machři , jsou v kurzu a to je dnes důležitý je tržní hospodářství mamko, on nás Tomáš s přehledem uživý a já taky něco vydělám ne!

 A kdo umí tak má výhodu nad všechny školy. Jen tak nezávazně jsem se s Tomášem bavila a nebyl proti. Přeju ti to ze srdce Katko, aby jsi našla konečně někoho, kdo tě bude mít skutečně rád a měl i rád tvoje děti a nás , jako celou rodinu. Jo abych nezapoměla Roman se rozvádí, taktně mě naznačila máma.                    

              Stanek (Fanuel) Zámek -cvakl a dveře se se skřípěním otevřely a Katka s Tomášem za sebou zavřeli . Alex právě odešla s Mirkem do divadla  a tak zůstal byt volný pro Tomáše i jeho žákyni Katku. Tomáš(hacker) se dlouho chystal Katce pomoc s tím počítačem, ale nebyl čas, vždy se něco řešilo a nebo zapíjelo. Na maloměstě je vždy nějaký důvod.

Katky rodiče měli neustálý zájem o lepší život než vedla Katka, ale život je život a ten tropí hlouposti. Proto  se už skoro rozloučili s tím , že se někdy dočkají vnoučat, což by v důsledku znamenalo katastrofu, jak pro Katku tak i pro ně.

 

Hlavně po té epizodě, co zahnul otec.  U matky je flirt, skoro běžná věc, hold jablko nespadlo daleko od stromu. Někdo po otci, někdo po mámě-já jsem spíš po mamce.

 

Po návratu z Paříže potkala Katka  Tomáše a slovo dalo slovo na rekvalifikaci záměru Katčina života. Tomáš je sice o dost mladší, ale to jak se rozloučil s hnutím Skinhádes, jak se postavil na stranu Katky a toho urážejícího nápisu od sraba Karla mistního policajta, tedy klobouk dolů.

 

Proto bylo v mysli Katky rozhodnuto.

 

Ano  je to kus začínajícího  chlapa, chlapa jménem Tomáš. Ano je to sportovec s Alex jsme si řekli, jdem za slušný holky a za typem chlapů, co jsou sportovci, protože ti mají pevnou vůli něco dokázat.

 

Tak když tak už!!

Konečně jsem doma  u  Alex   a dveře,  jak při otevírání tak i při závírání škemraly o nějaké promazání. Jako doma , jako doma Tomáši.

Tomáši - udělej si  pohodlí v lednici je pivko, udělej si kafe, já se sprchnu a podíváme se, co s mýma mezerami ve vzdělání informatiky uděláme.

A pak se podívám já na tebe Tomáši, pomyslela si Katka, která jako vždy myslela na sex.

 

Tomáš mezi tím připravil kafe i pro Katku. Nalil si pivko, pustil počítač, připravil digitální foťák a v duchu se mu začala před očima vytvářet (sexi) skutečnost ovšem jen v té prvotní podobě, jaksi virtuální. Ta od té skutečné je nahony vzdálená, protože fyzický kontakt je kontakt. Je to kontakt těla na tělo. To jsem zvědavý, jak tohle dobrodružství skončí zalicitoval si Tomáš.

 

Katko posaď se ke stolku já si odskočím a dáme se do toho. Po malinké chvilce se Tomáš vrátil a Katka surfovala na Netu a hledala, nějaký kontakt na změnu pracovního upatnění.

 

 Střední školu sice Katka má, ale nemá již potřebné zkušenosti a to dnes je důlěžitější než škola. Zakopala se po škole s prodáváním  v místní prodejně Srdce domova, no už ten název je jak z Holandska či z Hamburku.

Koho chleba již tak toho píseň zpívej praví jedno přísloví a je na tom něco pravdy, když to příslový člověk rozebere tak je to jen o podřízenosti a dobrovolném otroctví.

 

Podívej Katko je to jako se sešitem.  Složka je sešit a soubor je množina dat pod nějakým jménem, který se do sešitu či složky ukládá pod jménem a pod tím samým jménem se zase najde  chápeš??? Jo chápu Tomáši a  Tomáše se dotkla vůně z Katčiných vlasů a její hruď se pomalu nadýchla vzduchu, čímž pádem ňadra nabrala vzrušující polohu.

Neslušně jsem se zakoukal do prostoru soutěsky a uvědomil si, že mám jedinečnou šanci se s Katkou pomilovat a nedat na ty oplzlý řeči zlých lidí.

U mě byla Katka, vždy férová holka  škoda, že podlehla sexu a sex to je nemoc. Jako , každá nemoc i tato se dá  léčit. Samozřejmě, že si Katka tím jen dokazuje,  že s tou svoji vůli je potřeba něco začít dělat.

 Když si Katka začala uvědomovat, že je nymfomanka tak ten sex byl pro ni jen vysvobození z šedého života na malém městě. 

Pověst, byla již taková, že by si od ní časem, nikdo ani kolo neopřel viz..  srabácký místní  občan měšťák policajt Karel.Ten jeho zlovolný,sprostý nápis  Katka šoustá s ......., tak s tím nápisem chtěl hodit , špinavou slinu s dopadem na Tomáše, ta se odrazila a tvrdě dopadla zpět. Kdo s čím zachází tak s tím i schází, tolik moudrost.

On se jen přepočítal  Srabák!!

Myšlenky se oběma honily tím správným směrem a každá myšlenka, jak Katky i Tomáše narážela na sblížení a vzrušení postihlo oba dva.

Je těžké říct u koho bylo silnější.

Asi u Tomáše, který po chvilce výuky a seznamením Katky co je tedy ta složka, co je soubor a jak se fotka kopíruje,  či přenáší text ze schránky, nebo jak se  ukládájí informace do jednotlivých složek, se nenápadně dotkl Katky v prostoru ramen.

Ruka šátralka pomalu Katku pohladila, načež Tomáš pravil Katko: malá pauza ty dáš cigárko a já skoro dospělácký doutník, jak říkaš opáčila Katka a dlouhým tahem nasála kouř z cigarety, který vyvolal v Tomášovi aktivní představu, jak zahrne Katku sladkými polibky od hlavy až k patě.

Tak jak to chápeš Katko,  jde to odpověděla. Je to  na mě dost silný kafe.

Chtělo by to Tomáši pivko viď ?

 

 A mě nalej skleničku něčeho tvrdšího s Alex jsme si přivezli babský pití z Francie.Po usazení se do pohodlného křesla, kde Katka byla proti Tomášovi se začal  Tomáš vyptávat, co a jak bylo na dovolený s Alex. Nemožný něco utajit, ale malé město, žije svojí telegrafní službou.

V několika větách ho Katka informovala o Mirkovi a o románku Alex.To je ten soused víš, už jsem ti o něm říkala!!

 Bouřlivý výlet,  jak jinak ve vší počestnosti, oni holky to jinak neumějí! A začala se smát svýma hnědýma očima mlsné srnky.

V tom si Katka přisedla  se skleničkou v jedný ruce a v druhý s cigaretou se podívala Tomášovi do očí!!  Pomalu položila sklenku a v zápětí následovala i cigareta. Oboustraná náklonost a společná řeč je spolu dala dohromady, a  Katka se vášnivě  nahnula k Tomášovi.

Rty se do sebe zakously a jemný pot vyvstal Tomášovi na čele. Katka se uměla báječně líbat, koneckonců on Tomáš už měl taky jistou zkušenost, ovšem je jasný, že se Katce nemohl vyrovnat a to Katku částěčně dovádělo k erotickým představám.

 

Katka byla zvyklá udávat tón v milování a v projevu nefalšovaného orgasmu doháněla muže k šílenství.Jenže chlapi chtějí mít doma spořádanou manželku a ne běhnu, která jde s každým. Na šoustání to ano ale na společný život tak to ne!!

 

Tomáš přešel od hlazení a líbání směrem od hlavy dolů a pomalu se začal mazlit s mými ňadry, které měli vše v pozoru, jak Tomáš svými ústy vlnivým pohybem jazyka pomalu kroužil oklo bradavek, jako měsíc okolo země.

Vagína pomalu zvlhla a byla připravená přijmout, to co Tomáš ve své fantazii, bude dělat. A Tomáš se ukázal, že umí, že to má to vrozený, zkrátka talent.  Pomaličku se prsty dostával níž a níž a jemným pohýbem se dotkl místa, které mě vždy připravilo na pěkný zážitek. Moje touha byla vybičovaná a hormony pracovaly , jako atomová elektrárna.

Tomáš věděl, jak na mě.

Otočil si mě na bok   a něco tvrdého se mě dotklo. Rukou jsem to uchopila a Tomáš vzrušením vzdychl a pomalu se dotýkal zadní části mého připraveného těla. Lehla jsem si na záda a Tomáše si na sebe překulila.

Misík to je to správne slovo, slušně vyvinutý Tomáš mě pijem doslova ucpal a jeho slastný pohled říkal vše. Pak si  Tomáš  lehl na záda a jeho zavináč se chvěl o poslední kousek. Vlezla jsem si rozkrokem na Tomáše a vsunula si něco velmi, ale velmi tvrdého a velkého do jeskyńky .

 Břišní tanec Tomáše dostal na vrchol blaženosti a orgasmus na sebe nenechal dlouho čekat. U mě se projevuje poševními stahy a to je něco , co chlapi doma neznají a když to poznají tak chtějí Káču jen na šoustání. A rodina????

To je netankuje, kdo by se zapletl s takovou rajdou!  To se ale přepočítali v jádru jsem slušná a poctivá holka.

 

Tomáš poznal  tajemství blaženosti z mé strany a i já jsem cítila, jak penis Tomáše došel k vyvrcholení a jeho hluboké, vášnivé vzdechy, byly to ho jasným důkazem. Oba jsme si lehli na záda a s rukama propletenýma do sebe jsme vychutnávali pohár rozkoše.

 

Ticho a nic než tiché dýchání nás k sobě poutalo a vzájemně jsme se tak znova a znova milovali.

 

 

Kde si Katko tak dlouho byla?? Optala se starostlivá máti. To víš mami po dovolený tak musí člověk obejít známý pokecat, co je nového, zajít na pivko a tak odvětila Katka.

Ty Katko s tátou není něco v pořádku pořád vyjíždí je nervozní a není skoro doma. Přítáhne vždy až k večeru. Večír na nic nemá náladu, věčně utahaný říká,že chodí pomáhat vedle do vesnice k Dosedělovi to je ten socialistický privatizační mafián, jak jsem ti říkala.

 

Hele mami nalejem si čistého vína táta se prostě trochu zbláznil  a žabec ho dostal. Provětrává úspory kontrovala matka tak to je blbý odvětila Katka. Co s tím budem dělat?? Lámat přes koleno fotra nebudem to nejde. Jde jen počkat zda se to neuklidní, to víš mami radovánky v pozdním věku, do toho ta třetí míza a je vymalováno.

 

Víš Katko, kdyby jsi měla vnuka, nebo vnučku, on by se vzpamatoval, co má doma celý den dělat. Na houby domů na pivko a zase  domů tak to je tedy bingo. Co navrhuješ!

Katka se zamyslela a tajemně odpověděla víš mami mám tajemství, no tak ven s tím začala se vyptávat máma.  Nemáme mezi sebou nic, co by jsme si nemohli říct Katko nebo snad ano?

 

Není to nic špatného mami,  začala jsem chodit s moc milým klukem, to ale říkaš pokaždý Kačeno a pak tě má jen na jednu noc , či na dvě a jsi zase sama. Teď je to mami úplně, ale úplně něco jiného. Ten kluk mě má už dlouho rád, stojí o mě a několikrát to i dokázal je to mami chlap s velkým CH.

No tak mě nenapínej!

Má to malý háček mami.

Já to věděla a spráskla ruce nad hlavou. Mami není to, co si myslíš ještě ne. Ty jsi tajemná, jako hrad v Karpatech Káčo i s drákulou dohromady.

To zase ne !

 

Tak Katko o co jde. Víš mami je o něco mladší! Jak mladší snad to není mimino? A zařechtala se !! Mimino to není je to už větší kluk léta utíkají je mu přes dvacet. Katko sedni si je to normální! Tobě je přes třicet to je desetiletý propastný rozdíl!

 U chlapa to nevadí, ženská může pořád  to mami víš sama nejlíp. Horší by to bylo obráceně. To už některý chlapi nemůžou a nebo s obtížemi. Jó mamko do chlapů se nevidí. To máš pravdu  Kačeno, do ženský je taky pěkná clona.

Sama by jsi mohla vyprávět. A kdo je to, snad ne ten skin, no jak  má přezdívku (Heinrich) Tomáš se jmenuje. Mami prosím tě pochop to!!!

Tak je to on ?

Je mami je a je úžasně milí a pozorný a hezký a dospělácký a mám ho ráda. Tak to je tedy rána milá Katko to je tedy nářez to se tatík asi zblázní radostí a nebo starostí. Mami: táta a já jsme na jedný lodi. To mě chceš namluvit Katko, že jsem nenormální a že místo tatíků si mám narazit nějakého žabce tak to ani náhodou dva v rodině to stačí. To já takhle nemyslela, jen jsem si udělala jasno, co momentálně chci a chci už konečně chlapa, co by chtěl rodinu syna, či dceru a byl na nás hodný a pracovitý. Tomáš sice chodí na střední školu, ale je blázen do počítačů a programování je u něj koníčkem. Dnes ajťáci a počítačoví machři , jsou v kurzu a to je dnes důležitý je tržní hospodářství mamko, on nás Tomáš s přehledem uživí a já taky něco vydělám ne!

 A kdo umí tak má výhodu nad všechny školy. Jen tak nezávazně jsem se s Tomášem bavila a nebyl proti. Přeji ti to ze srdce Katko, aby jsi našla konečně někoho, kdo tě bude mít skutečně rád a měl i rád tvoje děti a nás , jako celou rodinu. Jo abych nezapomněla Roman se rozvádí, taktně mě naznačila máma.                   

              Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 8.10.2009 6:20 | karma článku: 5,82 | přečteno: 923x
  • Další články autora

Frantisek Stanek

Chaos a zmar.2024

Někomu se zdá, že mírový Helsinský proces je minulosti, včetně důvěry a spolupráce. Musíme všichni zabrat z plných sil 2024 = 1976

17.6.2024 v 2:17 | Karma: 0 | Přečteno: 7x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Sláva Ukrajině! 5784::::2024 Sláva USA 5784::::2024

Tak po dlouhé době míru a spolupráce zase troška napětí! Evropa slušná kolonie po roce 1989=2024. ++ No není to legrace! Tak je i dnes vidět horizont změn, i přes cenzuru: Je jen otázkou času než to Evropa pochopí!

27.2.2024 v 2:23 | Karma: 0 | Přečteno: 9x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Tak hned Česká vláda v popředí pozornosti EU. 2022

Máme takový obraz a ten fakt není hezký, že jsme kverulanti. Ovšem nová vláda s tím jak se popasovala s náporem azylantu z Ukrajiny. Tedy klobouk dolů. Otázka vždy bude znít. Jestli pro dobrotu zas nepřejdeme na žebrotu.

3.7.2022 v 18:26 | Karma: 0 | Přečteno: 30x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Nejsem mamánek soudruha Babiše ..Křetinského.. Bakali 1989::2022

Ale jestli to cenzore uznáš za vhodný v rámci demokracie svobody slova tak to nesmázneš. Ovšem tady demokracie neplatí tady platí jen miliardy. Moje parketa sociálně..lidsko..právní rozměr. Mezinárodní pakt 1976.

14.5.2022 v 2:52 | Karma: 0 | Přečteno: 31x | Diskuse| Politika

Frantisek Stanek

Vánek nebo vítr, či vichřice radostné jaro je zde. 2022

Všichni se ptáme, kde radost zůstane. Zda v kapradí, kde se neztratí. A nebo někde jinde třeba na planetě LINDE.

22.3.2022 v 22:49 | Karma: 0 | Přečteno: 30x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Hlavní záhadou Putinovy cesty po Asii je díra v limuzíně, říká Kmoníček

21. června 2024  14:52

Podcast Vladimir Putin si v Severní Koreji pořídil řadu rozverných fotek s Kimem, Vietnamu slíbil pomoc při...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Startuje online stavební řízení. Úřady jsou však zahlcené žádostmi „postaru“

29. června 2024

Premium Místo cesty na úřad se složkou papírů postačí k podání žádosti o stavební povolení už jen chytrý...

Jak jsem se učila čínsky. Něco umíte teprve po roce tvrdého jazykového drilu

29. června 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Číně Týden co týden začínám se studiem němčiny. Zatím si dokážu díky mobilní aplikaci tak akorát...

Ve vodní nádrži Slapy utonul muž, na místě zasahoval potápěč

28. června 2024  22:17

Ve vodní nádrži Slapy u Cholína na Příbramsku v pátek utonul při plavání muž. Pátral po něm člun...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Náhrada? Gayové či dyslektik

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 690
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 954x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik