,,Kapitál" služka sociálního státu!

Dnes je móda v Evropě i v USA, že se prý dobrovolně kapitalisté združují, aby svůj majetek darovali státu, aby nepodnikali. Protože tvořit kapitál je prý veliký ,,hřích."  Dokonce to jde tak daleko, že prý kapitalisti na západě i východě odmítají podnikat a dělat byznys. Za účelem tvorby ,,Kapitálu." Proč?? No proto, že chtějí být solidární s chudými a chtějí být dle zákonů socialistické demokracie tak-též chudí a nemajetní. Tak jako je jejich sociální stát. Ach.... jaká to krásná socialistická solidarita. Nó, jak ta sociální pohádka asi skončí, když si ,,chudák" vezme ,,žebráka" !! Co myslíte??  He he he.... cha cha cha 

                   ,,Kapitál“ služka socialismu:

 

Prý podle socialistů i komunistů v Evropě a v USA se rozrůstá hnutí pryč s majetkem …pryč s milióny…miliardami. Tak to je tedy legrace.

Naši komunisté i socialisté se zajisté této profláklé skutečnosti chytí. A budou tlačit naše zbohatlíky, aby kopírovaly ,,Euro-Atlantský“ koncept. Vždyť umět rozmnožovat ,,Kapitál“ dělat byznys neumí každý a taky každý nemůže být i chudý. Ovšem to našim nacionálním socialistům nevadí…jim to lahodí uchu. Kde, co zase ukrást.., či znárodnit. Dnes  prý V Německu i v USA dobrovolně chtějí milionáři zdanit svůj majetek. Ne že by ho neměli zdaněný, oni prý chtějí ještě víc. Cha cha cha cha…P.R.D… he he he he!!

 

Dokonce prý požádal jeden ,,Blázen“ asi z Pruska….. kancléřku Německa  Merklel-- Perklel, aby ustavně, čili parlamentárně zasáhla v neprospěch ,,Kapitálu“.

 

Věřím že naše ústavy (sanatoria pro duševně  nemocné kapitalisty), které jsou poloprázdné, že naše sociální zařízení vyléčí byznys ,,Kapitál.“ Ať už se skrývá kdekoli na zemi. Hlavně v zemi….,,Kde dnes: znamená nikdy více ,,Kapitál“…  v Ruské federaci, či na Cubě  a nebo Latinské Americe.

 

Už jen návštěvou našeho bordelu  (země)  profláklé socialismem Bohemia.cz. A nebo cestou z letiště Ruzyň službou TAXI. A nebo do kriminálu Ruzyň se každý může z kapitalistů..byznysmenů nechat dlouhodobě zavřít.

Či se přesvědčit, že zde je socialismu a bídy díky ,,kapitalistům“ hojně. A hojně taky nevěřících ,,Tomášů.“ !!!

POINTA:

Sláva tedy  socialismu…sociálnímu státu a hezké slunečné dny ,,povalečům“…. Líným  kapitalistům, kteří nechtějí dělat kapitál a podnikat… sláva chudým a hanba bohatým…J)) (J) J)

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 31.8.2011 23:29 | karma článku: 9,28 | přečteno: 832x