Je čas se uklidnit a začít jednat v zájmu lidu Ukrajiny i Ruské federace. Evropa = USA.

Evropa i USA se musejí zamyslet, zda by nebylo vhodné pochopit i zájmy Ruské federace. Máme přece společnou historii, máme společnou i odpovědnost ke svým národům. Je s podivem, jak někteří politici v Evropě lehkomyslně jednají.

Ústředním bodem dnešní diskuze, bude otázka MÍRU a porozumění. Je možné brát v úvahu i tu skutečnost, jestli dnes o MÍR vůbec Evropa stojí. Zda nestojí jen o různé demagogické útoky. Co vystřídali C 19. Podívejme se na tu hysterii od rána do večera na ČT a i jinde média.

Pokusím se ukázat, že jedinec má možnost určitých změn, jak v jednání tak i v myšlení. Velkou neznámou je, co se stane, když se stane veřejným činitelem, nebo nese plnou odpovědnost za řízení své země. RF=USA.

Není přece normální,aby politici Evropy deptali politika a známkovali ho jako ve škole za 5 po  RUSKY za 1. Bude řeč o V.V. Putínkovi a jeho  obav o bezpečnost Ruské federace o normální zdravý rozvoj lidu své země. To přece musí udělat, každý politik, když je státník, který koná v zájmu lidu své země.

Další hodnotou do vzorečku chování, by mělo i být. Zda je dnešní krize vůbec řešitelná. A zda ji chce někdo vůbec řešit když ji neřešil od roku 1997....2014....2022. Rok 2022 bude rokem, který může ukázat, že si sednout a s klidnou hlavou probrat, to co dnešní lidstvo trápí a posunout se o kus dál. Je to vůbec možné?? Jsem přesvědčen, že nejenom, že to možné je. Ale i bez podmínek nutné. 

Ale bez dialogu to není vůbec možné. On ten monolog je vlastně takový velký MLOK. Když si západní Evropa přizná s USA , že Ruská federace není SSSR a nepíše se rok 1917, tak bude i možná cesta k dialogu. Dále uvádím i odkaz, kde se můžeme o postupném vývoji V.V. Putina v otázce svobod a lidských práv trošku z té pravdy dobrat.

S.

PS

2014 byl prezident USA demokrat Obama nositel Nobelovy ceny Míru za nic. Viz Ukrajina

2022 je prezident USA demokrat  Biden není nositel Nobelovy ceny míru. Viz Ukrajina.

Putin's personal Jewish connection; A ray of hope for the Jews in Ukrainehttps://www.israel365news.com/55179/how-russian-jews-helped-shape-life-worlds-most-powerful-leaders-jewish-world/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=Putin+s+Personal+Jewish+Connection%3B+A+Ray+of+Hope+for+the+Jews+in+Ukraine+and+Today+s+Top+Stories&utm_campaign=I3N+-+AM+-+February+25%2C+2022&vgo_ee=HbfD36D2iMTs1AHD79WGBd2zkpThP1C%2BP0WK5vc3gL0%3D

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 26.2.2022 0:48 | karma článku: 16,78 | přečteno: 494x