Jak je na tom svoboda slova v Evropě a v USA včetně Ruské federace, tedy všeobecně. 2022

Britanie i USA mají společné geny. Jak v kultuře tak i v politice. I přesto, že se USA  kolonie osvobodili,  nad Britským impériem.  Někomu, by nemuselo stačit jen Británie. Tak to upřesním Velká Británie. Je to normální a přirozené.

Určitý zápas za svobodu přiměl USA  nastavit ústavní systém, tak aby svoboda slova byla ústavně zaručena. To samé se odehrálo postupně i  Anglii v Evropě a Ruské federaci. Dnes se o Ruské federaci nesmí ani pípnout, aby z toho neměl občan na zádech státní moc, nebo TRAUMA.. Jako signál, pozor občane?? Státní moc, která se snaží plnit ústavní povinnosti si zaslouží pochopení a určitou spolupráci.

Ovšem státní moc, která se schovává za policii, státní zástupce a vládu, aby definici svobodu slova i projevu dostala na smetiště dějin. Tak už nemůže být demokratickou státní mocí. Ale stává se součástí jisté diktatury. V Československu ....ČSFR  1968:69 ( 1948 únor) byla diktatura dána pracujícímu lidu. Pod vedením KSČ. Ale tahle diktatura, by nebyla schopná přežít bez tvrdé represe potlačování, jak svobody slova, tak i svobody projevu. Kde jsme dnes ?? 2022

Dnes ČR je pokusná laboratoř diktatury paniky a strachu , jak C 19 tak  dnes říct slovo válka, znamená skoro trestný čin. Kam se tedy člověk podívá všude jen samá nálepka. ,,Kdo nejde s námi jde proti nám". 

Proto i dnes musí platit Charta OSN a právo všech národů na sebeurčení z koloniálního útlaku. Jak ze  strany státních celků. Či autonomních území Španělsko ? To by mělo být jasné všem demokratům na celém světě. OSN k čemu je a komu slouží!

Proto Míru zdar.

S.

Odkaz.

Jak je na tom svoboda slova a projevu ve Velké Británii?https://cs.gatestoneinstitute.org/18278/svoboda-projevu-velke-britanii#.Yh96GVm_i6A.twitter

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | středa 2.3.2022 15:15 | karma článku: 5,43 | přečteno: 143x