Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AY

proctonejde

8. 11. 2010 14:05
Clovece co to placate za nesmysly?

no dobre pokud nekdo tvrdi ze po podobnem problemu jako melo Cesko se Sudetama Turci provedli tzv. genocidu na Armenech ... prosim, ale ze vy pisete na Kurdech?? Vy snad nevite ze prave Kurdove se s Armenama vyvrazdovali jiz pred tou zminenou "genocidou" a ze nejvic angazovanych v teto "genocide Armenu" byli prave Kurdove?? Do toho Ataturk nezakazal islam ale jen jej vyradil z politicke sfery a utvoril zakony a ustavu podobnou jako maji Svycari, a udelal z Turecka moderni sekularni stat s muslimskym obyvatelstvem... Ataturk byl muslim take ale verejne se netajil ze pije alkohol a mel proste jine nazory nez vsichni ti slavni "ucenci" ktere po valce o nezavislost vyhnal a take vsechny kteri byli s temito ucenci a delali problemy vsem tem reformam a novym zakonum.....  dnesni vlada je prave znovuzrozenana z techto tehdejsich "ucencu" kteri by nejradeji z Turecka udelali zase zpet Sultanat se Sarijou.... ale ma velkeho oponenta armadu klterou se neustale snazi utlacovat....

0 0
možnosti
AY

proctonejde

8. 11. 2010 14:11
Re: Clovece co to placate za nesmysly?

to ze se Ata verejne netajil poitim Raki bylo z duvodu ze Sultan Murad 4 ve sve dobe vyvrazdoval vsechny kteri jeho narizeni zakazu alkoholu nedorzovali pritom sam chlastal jako duha a tak pomerne v mladem veku zemrel na Cirhozu!!!! Do toho rad poslouchal sve "ucence" a tak diky nemu Turci nemaji prvniho cloveka ktery poprve vzletl a je toho vic co zakazal i kdyz takove lidi ve sve zemi mel ale radsi je nechal poslat do vyhnanstvi nebo je nechal zavrazdit!...

0 0
možnosti
M

maxas

8. 11. 2010 7:23
Těžko se dá něco řešit,

naprosto zbytečné se jeví medování o ideové podstatě islámu, důležité jsou jen praktické důsledky. Dokud bude platit, že průměrná islámka je matkou  sedmi dětí, a není důvod to zpochybňovat. V zemích, kde potrat je pokládán za hrdelní zločin, kde prvorodičkám bývá okolo15ti let a kde jediná povolená (a prakticky dosažitelná )antikoncepce je délka kojení novorozenců to nemůže být o mnoho jiné. Fatální hrozba světu je celkem zřetelná. Další výrazná potíž je v tom, že islám je ve svých zásadách nereformovatelný (doposud se to nikomu nepodařilo).

Groteskní je, že současná podoba demokracie, opřená o Chartu lidských práv a svobod, jenž zaručuje svobodu vyznání, právo na neomezeného rozmnožování a právo na migraci v rámci EU, JE PŘESNĚ TO KLIMA, které plíživá islamizace potřebuje . Smutné kostatování, že právě Charta práv a svobod je spolehlivým nástrojem k postupné likvidaci Evropy a její přeměně na islámskou, je jediné o čem se dá byť zbytečně medovat. Hodně štěstí!!

0 0
možnosti
FS

Fanuel

9. 11. 2010 8:30
Re: Těžko se dá něco řešit,

Nebezpečí islámu nespočívá, že je, ale že jeho nenávist k nemuslimům nemůže být založená na nenávisti k lidem bez víry, či náboženství. (B) není totalitní otec, ale milující veškeré lidstvo, jsou to jeho děti. Závěrem je třaby zdůraznit, že lidstvo, jako takové má a i mělo dost času se skrz geny napravit ( po genetické stránce si předáváme informace o našich předcích, což je nám skryto i přes rozluštěný genom) . Musím konstatovat, že čas již vypršel a není tak v lidských silách zastavit to, co se na pyšné a vzpurné lidstvo chystá (ARMAGEON). Jedině gehena  očistí to, co má zůsta v (B) království na věky -věků.

Stanek Frantisek Fanuel 

0 0
možnosti
AR

Don don

8. 11. 2010 0:24
no

to je zase blábol. Vás to furt baví?????? aspoň ta gramatika

0 0
možnosti