Ironie a nebo zbabělost.. Bohuslave Sobotko. 2011

Zbabělost je docela dobrá národní vlastnost, která umožňuje různé blbosti. Švejk a jeho bodrá duše ukázala, kam až národ může klesnout s ,,Ironii." Rakousko-Uhersko nám není jen ,,Ouzko"...... nám je dnes na blinkání z našich moci pánů. Díky  Karlu IV se vliv ,,Toutenotů" v pohraničních hvozdech natrvalo vryl do našeho národního povědomí. A ani genocidní a rasistické Benešovy dekrety (1943-1948)  na tom nic nemůžou změnit.

                     Ironie a ponížení = ,,šešská“…. velko- hubost

Bohuslav Svoboda primátor Prague napsal, že okupaci po roce 1968 přežil národ jen díky ironii. No…he he he he. Tak se zdá, že by se  dalo o této skutečnosti statečně diskutovat. Tvrdím a budu tvrdit, že šlo o sprostou zbabělost a u některých jedinců o ponížení svého politického konkurenta, když ten druhý si vsadil na špatného koníka. Ať tedy žije Ruska federace a její  konfidenti a kolaboranti 2011.

 

Národ který žije na území dnešní Bohemia.cz  kotliny nemá před svoji vlastní historii čisté svědomí a opakuje neustále do kola, ty samé státnické chyby viz ,,Slavnikovci“. Největší však chybou je neustály problém. Mezi tím, zda si sami umíme vládnout a nebo zda potřebujeme nad sebou mrskání biče a k tomu kostku cukru.

 

Je jasné, že ten  bič byl a asi i bude stmelujícím prvkem jednoty. To je docela dobrý fór nad tou naši ,,IRONII“ Ovšem ta ironie je velkým a zbabělým ponížením sama.. sebe. Zdrcený občane Bohuslave Sobotko. Tak tedy vzhůru na ,,hrad.“!!! Všichni….. slepý i kulhavý.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | neděle 21.8.2011 18:45 | karma článku: 9,05 | přečteno: 1357x