Indo- Pacifik versus Asijský Pacifik a vliv komunistické strany China na světovládu. 2022

Otázka zajištění výroby v potravinářském sektoru (rybolov)? Ale nejde přece jen o potraviny, ale hlavně o surovinové zdroje. Které by měli zajistit průmyslovou výrobu zajišťující KAPITÁL. A tady jsme u meritu věci. Kdo má zdroje!

Je vidět, že Evropa je  připravená nést plnou odpovědnost za trucovitou politiku Ukrajiny 2022. Ke svému sousedu z roku 1917 kdy V.I.Uljanov umožnil vznik autonomních republik  SSSR, které měli základ v názvu socialismus ( Svaz sovětských  socialistických republik 1917) na základě území Carského impéria. A pochopitelně i ukončení občanské války, jako vítězství proletářském revoluce SSSR.  Proto dnes Ukrajina. A její prostor v Evropě?

Dnes se ocitáme v daleko horší pozici. Komunistická strana China nejenom usiluje o hegemonii světové politiky přes tu svoji trapnou hedvábnou cestu nebo stezku...možná i stesku. 2022

Asi tak podobně, jako usiloval V.I.L 1917. Ovšem zde je na místě otázka: ,,Co dělat" nebo ,,Stát a revoluce". Kdo, že to napsal ?? No jistě filosof a myslitel Vladimír Iljič Lenin (Uljanov). Teď se podívejme, co budeme muset udělat, aby jsme pochopili, že Evropa a komunistická CHINA je na cestě války.

To ještě neznamená, že válka, je jen když střílí kanooooonyyy. Ta problematika komunistické strany China je v tom, že si hraje na světového lídra a přitom jen zneužívá dětské práce a trpí prorůstání státní moci do výroby KAPITÁLU. Což je v protikladu s komunistickým manifestem a komunistickým ideálem KAPITÁLU, což  je otrok komunismu. To by vyhovovalo HEGEMONII komunistické strany China a ČLR (Čínské lidové republiky)

Závěr:

Dekomunizace Evropy ze strany Ruské federace je první krok, aby jsme pochopili, co nás čeká a co nás nemine.2022. Jak jsem výše uvedl spojení s Ruskou federací a Chinskou lidovou republikou není možné z prostého důvodu surovinové závislosti Chinské lidové republiky. To by mohlo Evropu povzbudit k férovému jednání o pocitech a zájmech Ruské federace ze strany Evropy a hlavně NATO. Dovolím si trošku filosofie. Ruská federace je ze 30% procent Evropa a ze 70% je to Asie. Evropa by měla z této matematiky, vyvodit určitou myšlenku ve smyslu lepší férová dohoda než zničující válka na 100%. 

PS

Ruská federace a její vedení došlo k závěru, že bez rozumné dohody o bezpečnosti nelze jednat bez Ruské federace. Je to něco podobného, jako u Státu Israel na jedné straně moře na druhé straně poušť. Pointu si musíme dosadit, každý z nás. Uf.

S.

Nepřátelské převzetí jižního Tichomoří Čínouhttps://cs.gatestoneinstitute.org/18250/nepratelske-prevzeti-jizniho-tichomori-cinou#.Yhai9Oj3iNE.twitter

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 24.2.2022 1:43 | karma článku: 4,37 | přečteno: 80x