Holešovská výzva a ,,Anarchije".,,Ano"2011..2012

Holešovská výzva a neschopnost řešit výzvy dneška nesmí být anarchijí!! Anarchie a popírání státu a jeho fungování vede ještě k většímu rozvratu ve společnosti, než za války: A podpora lidového referenda bez rozmyslu může nastolit sice,, jako přímou demokracii!! Ale může nastolit i fašismus.... socialismus....komunismus.§§   A to nemluvím o závisti a nespokojenosti všeho druhu§§. Závist vedla k únoru 48 závist vedla Miladu Horákovou pod ,,Gilotinu".

františek.blog.idnes.cz 16.3.2012

 

Holešovská výzva a nebo anarchie..,,ANO“2011..2012

Politika a anarchie je každodenním chlebem státní správy. Občané …lid je znechucen politickými stranami , které od roku 1989 zkorumpovaly stát. Stát a jeho byrokratický aparát selhal..selhala i parlamentní demokracie. Prezidentský systém a vůle lidu rozhodnout o směřování státu, nemůže být dané ,,ANARCHII“, ale ústavním pořádkem. Institucionálně ..násilně zde byl socialismus nainstalován…Institucionálně bude odstraněn!!§§.

Holešovská výzva je jen pokus Ruské federace a FBS..GUR ovlivnit politiku státu, který je členem,,NATO“ je uprostřed Evropy . A hodí se do státního zájmu Ruské federace…Karlovy Vary a jiná města by mohla vyprávět (jsme jen pořád Ruská gubernie) §§… Rozuměj: záměnou dosadit loutky na státní úřady cestou socializace. Hospodářské potíže byly a jsou vynucené sice dnešní globální krizí, ale socialismus a komunismus nebyl odstraněn z našeho ústavního pořádku a proto zde je takový bordel.

ZÁVĚR:

Nechci lacině kritizovat, ale Holešovská výzva a i jiné výzvy mají jeden základní nedostatek……neschopnost zcela pravdivě přesvědčit lid o důvěře. Nelze využívat jen závisti a nespokojenosti lidu s dnešní politickou garniturou. Která je jen ukázkou celé společnosti§§!! Nelze ani spoléhat na dnešní rudé Slovensko v porovnání s rokem 1945-1948, kdy Slovensko bylo pravicové a Bohemia.cz byla rudá od Kladna po PRIČOPE..HEHEEH.

ŘEŠENÍ:

Dr.Gustav Husák a jeho politika po roce 1968-69. Ukázala svobodu pro stát SLOVENSKO…..Havel a Klaus ukázal cestu po roce 1989 na neschopnost si vládnout směrem k bohatému ,,STÁTU“. Tahle schizofrenie našeho národa je dána sevřenou pěstí na západ a druhou na východ. Naše politika se nemůže ubírat cestou směrem k socializaci a sociálnímu státu. Ale musí se řešit výzvami dneška a tím je vyspělá demokracie ….vyspělá technologie….vysoká infrastruktura …síla vzdělanosti. Globální finanční krize dluhové služby 2008-2018 jasně ukazuje, že ,,ANARCHIJE“

{ ,,NENÍ MOŽNÁ“} ,,BUDE JEŠTĚ HUŘ“

POINTA:

Vzdělanost musí být základem státu, ale ne na úkor, že bude 100 000 doktorů na jednoho zedníka, či pokrývače-)oo. Bohužel!! Tahle dnešní socialisticko-komunistická vzdělávací mašinérie, škodí státu, jako celku. Škodí lidu a jeho základním možnostem umístit své absolventy a nenabízet je hned po ukončení školy na úřad práce. Tudy vyspělá demokracie nemůže jít a ani nepůjde. ,,Nový světový řád“… vyspělé demokracie musí být bez socialismu a komunismu…musí být bez sociálního státu, jako hydry státní byrokracie a korupce. Tohle ale Holešovská výzva nechce vidět….nevidí…neřeší…!!!§§§ Proto skončí tak rychle jak začala..,,ANO“2011..2012

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 16.3.2012 22:21 | karma článku: 21,42 | přečteno: 1684x