Gilad Šalit v zajetí bez chleba, vody a rodiny 2009.

Hamas  a jeho nesmyslná politika dostává obrysy zločinosti a mezinárodního terorismu to ovšem není nic nového. Nové je to, že mezinárodní společenství je silně a nenávistně Antisionismické, proto politika teroristů a mezinárodních pirátů má šanci na legalizaci. To je v přímém rozporou s mezinárodním právem a chartou OSN.Je to i v rozporu s vyspělou demokraci. A jestli si státy, co si říkají demokracie nechtějí připadat, jak u sedmilháře tak s tím stavem musejí něco dělat a nebo je stihne trest nejvyšší a to je , že se jich dotkne prst (B). A to ještě ve větší intenzitě než doposavad.    

 

Gilad Šalit a jeho život se stal neskutečným handlem,   mezi vyspělou demokracii zastoupenou Státem Izrael  a teroristickým sdružením agresivních sil (Hamasu, Al- Kajda, Muslimské teroristické bratrstvo apod.), které  nemají zájem a nebo nechtějí spolupracovat v rámci humanity a profesionální lidskosti život za život, kus za kus.

Hamas apod. nechce ani jedno ani druhý. Proč taky??? Fašismus to je to co ho zajímá.

Při této hře jde ze strany teroristů o počty, nad kterými hlava zůstává stát a to nejen hlava. Chtějí vyměnit a nebo nechtějí ? Za co?? A za kolik??

Někdy je argumentace teroristů,   neskutečně drzá a sprostá z pohledu pozůstalých, kteří jen chtějí  na základě občanských i lidských práv zadržovaného Gilad Šalita , vidět, mluvit či slyšet ani jedno ani druhý rodině nebylo umožněno ( šanci neměl ani Červený kříž natož Půlměsíc s OSN dohromady).Terezín tu šanci dostal.

Je tedy Hamas v zajetí fašismu? 

Proč mezinárodní společenství nezasáhne a neučiní jasné genocidě přítrž???  Protože je země silně ovlivněna socialismem, jak v EU tak i v USA. Výsledkem je jen lhaní a přetvářka ze strany mezinárodních politiků a nemorálních   lobistů. Nic nového pod sluncem, vše se jen opakuje a spěje k roku 1938. Celý tento proces je ve své podstatě nebezpečně Antisionický. (proto  bude  změna klimatu jen intenzivnější a z pohledu vědy dost těžko vysvětlitelná rychlost změn)

 Na druhou stranu Stát Izrael velmi rychle umožňuje vyměnit podle záhadných počtů jednoho Izraelitu za několik stovek teroristů Hamasu, Hizbaláhu, mučedníku od AL- Aksá apod. Je to krok vstřícný Státu Izrael , žel na druhou stranu  u Hamasu a Fatahu i Hizbaláhu nemá kladný účinek  spíš na opak, když porovnáme postoj demokracii v Evropě , USA a antisemické OSN. Tak nás musí napadnout svět se zbláznil.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | pátek 3.7.2009 14:00 | karma článku: 14,26 | přečteno: 761x